<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇人可以吹下水呀?? 咁鬼靜o既呢度!?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-12-26 09:09 PM:
# E2 f; O& ?. [& B; c4 \/ Z5 c" ^' ?! z
但係呢度叫得吹水版唔係應該係呢度傾咩?:cool:
$ I7 |- w+ k' X6 r7 S1 j
% d0 j: e7 H# f( A7 F2 {你可以o係度吹,我諗有人帶頭吹開就會有人一齊吹,同埋我都比較多係度"徘徊"
Originally posted by CHECSS at 2005-12-26 09:14 PM:& v4 Z% \2 D) i0 `; v
7 l2 e/ n8 N- v
cw why you don't go
) C2 b) X4 v* d3 u: q
去邊 @~@?
Originally posted by 阿感 at 2005-12-26 09:15 PM:
) [' a5 \8 q6 Z- O
/ x$ |, U% H% _2 d4 ^) B- O1 o0 N) \- B' K) T, t" ?' Y, }% [7 S8 a
你可以o係度吹,我諗有人帶頭吹開就會有人一齊吹,同埋我都比較多係度"徘徊"
' L8 O& ~6 |3 ?7 [3 Q冇錯...我已經坐左係度...開定水庫...準備吹水嫁啦...
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-12-26 09:02 PM:8 z8 P6 [; l: t" |
有人o既hihi我~
0 g4 v" J; u, H* B8 C  t
) E9 d8 j- L8 d# h; a" g

* b7 ~7 {, h* k, uhihi
Originally posted by cwleung1988 at 2005/12/26 21:15:
. Y1 n. s8 e8 k" |; J; l4 d# |7 x8 ?% E
去邊 @~@?
5 q6 ^) J4 ^8 Z6 u, P: s5 D
頑童俱樂部
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by CHECSS at 2005-12-26 09:30 PM:
2 K. |& Z6 _$ E' c% B) j! V, l3 T  u* q' s. @, `& e  v% |  o
頑童俱樂部
4 w4 B7 I# r* N: Z2 m有呀 @@!
個邊係到打機丫=口=
我呢3日,有2日走去睇電腦,其他時間係屋企
Originally posted by cwleung1988 at 2005/12/26 21:42:! F% q4 D$ N/ ]7 P$ u5 Y2 f

0 D( b. O7 [) G+ W有呀 @@!
; x) i( N2 j* @' Y9 \+ t6 along time no see you at there ...............
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
我諗人有想o係度傾偈,可能因比較鐘意呢度o既環境(起碼我自己係)
4 S  d5 |0 J: R( I7 i, x3 i. q; F/ v雖然說港男o既尺度較闊,但係我感覺該版討論o既內容其實好窄,一般都是成人話題,而且都不見得人流好多(唔好同吹水版比);可能有o的人唔想去港男吹係因為不喜歡談論成人話題,在該版討論會有種無形壓力,在吹水版感覺會輕鬆好多,而且有d會員係女性或者未成年,未必適合/想入該版(唔好同我講入面有女會員同未成年o黎反駁我)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇人可以吹下水呀?? 咁鬼靜o既呢度!?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。