<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家知唔知..........
返回列表 回復 發帖

大家知唔知..........

大家知唔知依家重有冇巨星雪條賣呀??
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
Originally posted by karate_pau at 2005-12-30 05:46 AM:
8 `6 ~7 B/ `  W+ t& U9 J. ^  F大家知唔知依家重有冇巨星雪條賣呀??
& J8 U3 V* w) x" W; |8 u有冇巨星雪條賣我就唔知,我只係知你個頭像都幾嚇人3 K1 H4 `. y* W! a9 r! ~6 O: h6 F
成幅車頭相甘,睇完今晚發惡夢

你住邊既先???我知鴨利洲西村既森美茶餐廳仲有得買。如果你唔覺遠,可以去買。6 @% V, |) s) O
其他好多時D古老士多都仲有,你可以睇睇。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-30 14:30:  B5 U6 ~3 @: H" h2 v
你住邊既先???我知鴨利洲西村既森美茶餐廳仲有得買。如果你唔覺遠,可以去買。2 f1 l: Z2 x% f' A% g. ~
其他好多時D古老士多都仲有,你可以睇睇。
- }0 h1 F% F5 z' G
. N2 d3 t- B3 C9 Y. A; N% j: ?
, `' d- _6 T& x3 h  _3 V) J5 w
! D4 M6 e  g5 {5 T! o
5 D, y  y& |( [6 q+ e( f
kobe兄,乜嘢係"巨星雪條"呀?@.@""
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-30 04:43 PM:
& e5 @& v. j8 r# i2 R' t: I9 u0 _6 ?/ y# K2 Q& H4 Q9 w0 r
% j( g; ~1 U- ?) _+ R4 r0 ]

: B' F+ `) J$ V  ~( j3 X
- M/ ]8 `& }) D* }3 L5 a; ~, ~# G- y
kobe兄,乜嘢係"巨星雪條"呀?@.@""
7 d$ B0 u+ e# G6 w- J8 r
牌子啩~
, h* R& N7 ~: {6 p( L我諗幾經典的,如果唔係樓主唔會咁搵
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-30 17:44:5 `' z  D" r9 }4 P2 i% J: }
4 e3 d) ^( Y4 a/ e
牌子啩~" S- m( a; Y% Q2 D1 ]
我諗幾經典的,如果唔係樓主唔會咁搵
! `- }/ ]. {; h  g1 `8 Z/ F

0 I9 M+ f9 j- J% s; a1 x
2 C' l% b' A( ]  D  ~4 }+ w" |  j9 ?" _9 v- E
0 v$ V* _1 r! \
.......................蝦,唔知點嘅樣咖呢?
Originally posted by garycheung at 2005-12-30 12:14 PM:9 z3 R9 p" e$ ?0 x

! `. H! ~% T) `! d/ c7 W. P$ q有冇巨星雪條賣我就唔知,我只係知你個頭像都幾嚇人
- a% i/ Y6 y2 K! f4 a. L成幅車頭相甘,睇完今晚發惡夢
* R- e, E" X2 Hx2
Your picture looks creepy.
For he today who sheds his blood with me shall be my brother.
又講我個頭像????!!!!
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
呢隻雪條我細個一日食起碼2支﹐而家真係搵唔番............>_<
我嘅女神~~~鄭萃雯
永遠最愛Lia、Neko....可惜,2個都係屬於別人的……
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家知唔知..........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。