<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 心心相印星期心
返回列表 回復 發帖

心心相印星期心

喂!) E3 g% M/ S* F9 T% F
就快又到星期心啦,大家會去邊慶祝呀??
/ b& o2 m8 N- q我會拍手呀
穿金寶扇?
星期心??
星期心=星期三 @@?
唔明你講咩= ="
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-8 06:38 PM:) f- A2 A! r4 J
唔明你講咩= ="
) j0 [. h) u' @% H人如其名
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-8 07:33 PM:
$ `( M' u7 ^& C+ i6 J* B
# w$ O; ~' ]  z4 a. s2 T# v/ n人如其名
& N( ~: G" ?; M/ J! L

5 k# e5 F& J. Z8 K) `0 B" Y
) j# f' K+ c: R  n: ome??
Originally posted by 東方叩頭猴 at 2006-1-8 05:30 PM:4 J0 U1 N$ B" i+ z2 Z0 Z, V- z
喂!
$ g, o3 _3 @- @7 J* R) }/ E就快又到星期心啦,大家會去邊慶祝呀??' F: {* v" x& \* t
我會拍手呀
* \4 ~& C8 ?: d% p* l7 B
請問星期3咩日子?
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by sas at 2006-1-9 01:12 AM:: P) z; g" Y3 t- ~5 z, f" D! R
$ e3 H5 G0 |8 s4 K! y; M) o3 b" J
請問星期3咩日子?
2 ^$ c( Y) J! z
這是兩年一度的星期心,過左就不能回頭啦
穿金寶扇?
Originally posted by 東方叩頭猴 at 2006-1-9 10:24 AM:
$ k  n2 X/ p" m% z$ E0 L- B9 z# t% I- m8 J! x
這是兩年一度的星期心,過左就不能回頭啦
! V- f8 u6 v6 D7 ^2 U4 [0 c9 u
你介唔介意講清楚d呢?
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by sas at 2006-1-9 14:27:: i# ^; C7 \) {/ l0 W
* C' P* p$ P5 I2 c. t) l; @; @
你介唔介意講清楚d呢?
, O  v- r* o. I2 x( Y
$ p9 ]' d, n$ y  O. D" j1 K
x2
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 心心相印星期心

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。