標題: 軍人虐打手無寸鐵小孩,將其手打斷. [打印本頁]

作者: 151515    時間: 2006-2-4 08:19 AM     標題: 軍人虐打手無寸鐵小孩,將其手打斷.

軍人虐打手無寸鐵小孩,將其手打斷.,對得住天,地,良心既人一定要入!!!" h+ W) V* C. o' Q  l2 o
2 E$ J! V/ ^( v: e9 r5 k5 q' j
我睇完之後覺得,真係好好好殘忍.," [8 n. U0 H5 x( D% V
試問聲,,點解個d賤人會做得出個d事.我睇完真係眼有淚光.,,1 b4 G0 H4 q# x, L0 {, J
見到個黑人細路.,比人.' u9 Z7 f( \0 M( @, E9 S$ E7 s' m. v
我個心裹面真係.....我好希望大家可以張呢段片段傳播世界.,.4 o5 V0 |1 G7 W! \  s6 M: p
話比d人知.,.d軍人有幾賤,,衰.,.殘.,我真係想講不雅說話.,
% x, ]; r/ w$ \; ?. O  w5 {我真係唔相信呢個世界係咁黑暗.,人地好好地一個細路,又冇得罪你.. a1 @/ u  c% u( y' x" U  S7 x
點解要欺壓人呀,.......我唸我呢幾日都訓唔著.,., H1 e3 z6 f( z. ]7 Q6 a* o
當我睇到個黑人細路個時,.,我真係忍唔住呀!!!* }# w0 r7 m$ |- p) R" @- [
我從未試過講咁多野.,.今日我就係要話比d欺善怕惡既賤人聽.,6 C$ S8 T1 b* H3 o4 A0 [8 T6 Z
.前世因,今世果.,今世果,來世因.,.
0 G  R  D1 G. p2 M* \我都好希望個d細路可以安息.....# w7 g- E% u. ?2 ]
我都希望唔好再有戰爭發生.,.8 _& `2 C7 X. L9 O/ }' h7 Q
更希望唔好有第三次世界大戰!!!!!!!6 u! F0 H: b7 L/ V6 o# n% w
http://home.velocitus.net/sylvan2000/kidbeat.asf
作者: foothill    時間: 2006-2-4 08:28 AM

點解有d咁ge人ga!!!! `: `; {+ \, y4 \9 g
我潛水左咁耐都忍唔住要回la.........哥d軍人正一係人渣!1 x9 Y/ p: B5 t6 i% v
; C' J3 d9 u+ n& ^+ E: u
樓主可唔可以講俾我聽件事系邊發生ga?
作者: louis1128    時間: 2006-2-4 08:37 AM

D army people are americans??
作者: 機密    時間: 2006-2-4 11:25 AM

Originally posted by foothill at 2006-2-4 08:28:
* A4 r' p9 ]- {& V點解有d咁ge人ga!!!# E1 g% B; |# c% O' k
我潛水左咁耐都忍唔住要回la.........哥d軍人正一係人渣!
% K% p. x( D0 k- P0 T' k: ]! j& ]
樓主可唔可以講俾我聽件事系邊發生ga?
. l7 `' ~3 W4 }; H: m& Z
去年年頭我以經由電郵收到呢段片,看完後我同太太的反應一樣,不過就唔知那裡是什麼地方。應該是非洲國家呱。 可能是內戰地區!/ [% Z; Z9 p2 n! ?4 t$ p/ G

) S) B4 E  [% v9 o( y) U5 d[ Last edited by 機密 on 2006-2-4 at 11:30 AM ]
作者: artta    時間: 2006-2-4 11:27 AM

yes they are, they are crazy...
作者: pigcat    時間: 2006-2-4 12:40 PM

好恐怖....& A7 q( N5 D' _, e) B+ K
為乜ar....
作者: leumas    時間: 2006-2-4 05:46 PM

看過一套以當年越戰時美軍打越共為主題的電影 (很舊的)2 t/ g% W- I' e  ^; Q- Q
題及軍人起初也抱著只為解放越南的心態
2 o6 i6 R  y9 T3 z, T" v2 I% @- d說自己必會服從軍紀絕不濫殺無辜
* @$ X  \/ c) x4 D- j但因為日夜也在想戰爭的事4 F, \/ H; q  T
又眼見自己的戰友一個又一個死於敵軍的埋伏
7 C; Z: ~2 e. ^5 w* e精神飽受折磨
% w7 ?- S8 U' I: n3 y做出了很多自己也解釋不了的不理性行為 (無充分証據下殺害懷疑與越共有勾結的村民,又放火燒了懷疑藏有越共軍火的村落) 以發泄情緒: a9 F$ j  E. f5 b$ Y, K2 t
戰爭可真害人不淺

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0