標題: 大家覺得奶茶落茶先定奶先會好飲D? [打印本頁]

作者: hold_find    時間: 2006-3-7 12:39 AM     標題: 大家覺得奶茶落茶先定奶先會好飲D?

大家覺得奶茶落茶先定奶先會好飲D?
( w! p1 q9 h6 p+ y我自己就冇乜所謂,但keroro軍曹第41話中說,英國國立科學協會認為先下奶會較好喝,到底堅定流?
作者: 阿感    時間: 2006-3-7 01:16 AM

好唔好飲係個人口未問題,o個個學會用乜標準評定?
作者: tomken    時間: 2006-3-7 01:22 AM

落茶先會唔會好d...d努咪唔會沉低...
( q# M, d, r1 W% @4 x- V個人意見..勿取笑~
作者: kakeidevil    時間: 2006-3-7 10:00 AM

我鍾意落茶先~
作者: Erxx    時間: 2006-3-7 05:26 PM

落茶先好飲D
作者: 奶茶    時間: 2006-3-7 07:16 PM

話明"奶茶,奶茶",梗係落奶先落茶啦
( c6 M- q. E3 m' R. y) j. X# C' l落茶先咪變左"茶奶"囉
作者: cwleung1988    時間: 2006-3-7 07:58 PM

Originally posted by 奶茶 at 2006-3-7 07:16 PM:* t! U- d' d: V; I- R0 m
話明"奶茶,奶茶",梗係落奶先落茶啦$ q6 y( x1 w) s. @6 v6 V
落茶先咪變左"茶奶"囉
7 l* g' q& y& j! N
由奶茶兄...你講出黎..* ^4 R) U  x) a) h' n. [, v
唔到我唔信.
作者: magic    時間: 2006-3-14 01:45 AM

Originally posted by hold_find at 2006-3-7 12:39 AM:  M5 S8 g1 s, e
大家覺得奶茶落茶先定奶先會好飲D?: }1 S: Q5 }0 k. ]
我自己就冇乜所謂,但keroro軍曹第41話中說,英國國立科學協會認為先下奶會較好喝,到底堅定流?
4 G+ E. t7 X6 W6 h( S+ @' B落茶先落茶先

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0