標題: 各位大大幫一幫我(I Pod ) [打印本頁]

作者: kjkj    時間: 2006-3-14 04:34 PM     標題: 各位大大幫一幫我(I Pod )

I Pod Video,是可看影片和歌,可用什麼格色,有多少GB(最多)7 s. ?- c# Y9 M+ t! K
方不方便,重不重,很大部的嗎8 M) ~! ?" N5 ]. G
價錢什麼地方買最平,有信譽
作者: kahang0210    時間: 2006-3-14 05:10 PM

Originally posted by kjkj at 2006-3-14 04:34 PM:, @4 A+ r, N! P& T+ {
I Pod Video,是可看影片和歌,可用什麼格色,有多少GB(最多). R* o& F0 \% P  f( J
方不方便,重不重,很大部的嗎4 L1 N. w  Y" t- U" ^) B4 l
價錢什麼地方買最平,有信譽
! J3 A) w: S2 V5 m  k9 L* ^9 Q6 f
我只係知少少~有40GB同60GB~ok方便~重都係ok~大部~我唔知邊度買最平~但係知2000幾蚊到!
作者: kjkj    時間: 2006-3-15 05:19 PM

有人知道什麼地方最平嗎??(幫幫小弟)>.<
作者: skjeiw    時間: 2006-3-15 09:29 PM

呢家ipod有30同60GB: ]- C7 _- b+ V  s% B" Q; ]
其實最新0個部已經比之前薄左好多$ ^; z6 j, A+ k, Q( e
方便同重量就...同類型0既機就肯定最好...同其他mp3就梗係差d啦
; m) U7 j( Y' x( Z) F* o邊到買就無乜所謂~~間間都一樣
% E" H$ K! I: Y6 @$ y不過如果係的話我覺得nano會好d
作者: kjkj    時間: 2006-3-26 11:38 PM

我用呢睇片多啊,佢支援什麼影片格色,大大可說一下嗎

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0