標題: 有無人想玩魔獸世界私服啊 [打印本頁]

作者: kjkj    時間: 2006-4-3 03:28 AM     標題: 有無人想玩魔獸世界私服啊

個私服少人到暈1 i* t8 s8 E9 `7 J8 h
想開個公會都唔得,因為要10人簽名
: I+ a  W# z( ]2 }" O- {/ T; C! H不太難玩,升等容易
6 w  a" e/ @# `! B6 D/ Z1 R% v但bug真的很多,但他們正在改善中  U1 R; U4 h5 H- G8 y: o$ {
想找人一起玩和幫開公會2 }; D  T, k& F7 o# E
5 s% o/ t% C, }+ Y' m$ a
想玩的人回一下
作者: bt新之助    時間: 2006-4-3 10:51 AM

點解唔玩台服呀& ~4 @- w- X1 y- H
我在台服玩緊
作者: kjkj    時間: 2006-4-3 06:22 PM

我唔玩官方版了,煉左3個60官方版, O6 m# l$ ]0 v, v$ [' t
官方版玩死人了,打熔火全破要6小時,公會晚上8點打到晚上2點,我真係支持唔到
3 Y  N6 E# j9 p  l& C9 ?/ h有時打打下睡著了,又被人罵到隻狗感,台灣人他們又用語音指揮,聽不懂又被人罵
" [% O* Z6 O$ W  J- G: U" f叫他們打字指揮,他們又不打,有時佢地會在晚上4點才開黑翼副本團,點打啊
! p- [# i& a% s: y& ~4 a$ Z7 ?! ?3 L
私服就不同啦,可能好快可破等,但最少無人罵啦
# ^" w  y9 H) P私服2人就可打熔火黑翼啦% ^" b! |6 Q! N* f
快破等重好,可玩曬9個職業(大約2星期左右啦)" s; H- E5 U( X( l1 W2 Z
煉一個官方戰士60lv每天玩10小時都要差不多2星期多啦
/ g7 F8 E; N7 C3 ]私服真的不錯,但有bug有一點可惜
作者: cywcyw1118    時間: 2006-4-3 08:00 PM

我都未厄過都想,玩下
作者: kakeidevil    時間: 2006-4-3 08:07 PM

從來不打online game....
: k' q, x8 \7 p6 {, u曬錢曬時間。
作者: kjkj    時間: 2006-4-3 08:44 PM

私服不同啊,時間,你可間中打一下的(因為不用追求裝備,2人就可打王了)
& c; C7 e! \% d( F0 l9 z8 I錢一蚊都唔洗用,升級又快
作者: kjkj    時間: 2006-4-3 08:49 PM

Originally posted by cywcyw1118 at 2006-4-3 08:00 PM:3 c+ ^# q8 ]/ R; [2 m) {
我都未厄過都想,玩下
, O- E2 J. W+ J! [, ~( n3 `
" t! r5 L; y, D
$ C) _6 c0 \( `* O2 _http://hotpop2.com/viewthread.php?tid=1782&extra=page%3D1
3 P9 r* f* ]. w+ A+ |0 _/ C佢個伺服 e家停左,你可先下載主程式
3 U7 E  B; o/ Q0 Y2 I4 \( e好像天天都差不多都會停一下的(我都不知)3 T9 o" W6 }+ c, A1 |7 o
我id是pop,玩聯盟的,希望一起玩聯盟啦

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0