標題: 請問呢度多唔多人鐘意打網球丫?? [打印本頁]

作者: CopperRed    時間: 2006-4-29 09:07 PM     標題: 請問呢度多唔多人鐘意打網球丫??

純綷無聊問下~事關見sport個度多數都係講football,當吹水咁吹下水~因為呢排都愛上左打網球,所以想同大家分享下。ps。<--newbie~
作者: cwleung1988    時間: 2006-4-29 09:17 PM

當我身型仲未完全發福個陣...我都幾鍾意玩嫁
作者: CopperRed    時間: 2006-4-29 09:25 PM

唔係應該發左福要玩多d咩︿︿keepfit 丫嘛
作者: cwleung1988    時間: 2006-4-29 09:31 PM

Originally posted by CopperRed at 2006-4-29 09:25 PM:' c+ p$ l& J( I4 G6 h
唔係應該發左福要玩多d咩︿︿keepfit 丫嘛
- G# Z" v  x1 Z
我都知我要開始keepfit嫁啦...不過又懶
作者: kakeidevil    時間: 2006-4-30 12:00 AM

打機幾鍾意
作者: CopperRed    時間: 2006-4-30 04:38 AM

打機我都鍾意~~我重記得讀書玩個時都係因為網球王子令我有興趣HAHA,不過玩左好短時間,近排想玩返既原因係想做返運動~~同埋想做網球王子,呵呵
作者: YingTung    時間: 2006-4-30 11:16 AM

Originally posted by CopperRed at 2006-4-30 04:38 AM:
7 I2 s( i+ m& Y2 m打機我都鍾意~~我重記得讀書玩個時...
5 t0 d- d1 z* ^9 J

2 Y( ~3 O( }/ |2 T0 x- Q網球王子o的內容好誇張呀,成套足球小將網球版咁...
5 O2 U4 ?7 ~5 r" k6 Q- D我都鐘意打網球,但因為係同我女友打,
6 z6 s; X( H0 J/ \: U% o而我女友又o係o個o的無咩力既人..
) O$ J$ x9 [6 N# U3 d: S所以次次我地對打我都有o的悶....."
作者: CopperRed    時間: 2006-4-30 01:28 PM

咁你實好勁啦@@
作者: bigfish    時間: 2006-4-30 11:53 PM

Originally posted by YingTung at 2006-4-30 11:16 AM:
2 u7 H/ e4 J. D4 H5 \/ _$ _# J/ h3 D
6 l. V& H4 x0 n
7 f3 W* s. }- a3 M網球王子o的內容好誇張呀,成套足...
  l/ w, N" a* p打打下會唔會做左第d 運動ga?
作者: CopperRed    時間: 2006-5-1 12:17 AM

......網球場黎wor,你唔係想話佢地會踢下波咁丫
作者: alantai    時間: 2006-5-1 05:04 PM

早幾年好鍾意打, : t, i8 h! ]5 c+ J; @
當時好hit打網球, 成日book唔到場
$ a5 Y+ z6 b, ?4 {( m; a試過大熱天時30幾度連續打2,3個鐘5 O. ^" r& t8 ]# h3 S$ _8 ?
打完之後發現腳上既汗都已經變做鹽了
2 x6 f5 G3 f  }' t7 P諗番都幾恐怖* K% ?, f0 ]4 r1 Z8 @# X& o+ R

s9 H( H/ ]$ ^5 j' y: E' j而家好少打喇, 轉左打羽毛球, ) v2 W* ^% {- `2 v
運動量冇網球咁勁, 不過冇咁辛苦

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0