標題: 想問一問大家有冇留意今日香港早晨 [打印本頁]

作者: cwleung1988    時間: 2006-5-8 03:09 PM     標題: 想問一問大家有冇留意今日香港早晨

珠珠係8點個陣...冇啦啦笑左兩聲...
. q" j/ W% ~) a8 x- {# c7 ~& n* n3 h仲後...好似隻眼紅紅地..比人話甘...
/ ^3 x  ?. H, E' S. \( t有冇人知咩事呀...
作者: iamanpan    時間: 2006-5-8 06:02 PM

有冇人錄左
作者: baatkung    時間: 2006-5-8 06:24 PM

係咪人地講錯天氣,佢笑左兩聲呀?
; E! V5 N% W4 T/ H& S0 ?2 y8 ]之後報果段,珠珠好似想喊咁喎!睇黎緊係比控制室炳啦!
作者: 我‧愛‧你    時間: 2006-5-8 08:51 PM

有冇人有個段片放出來比大家睇睇
作者: iamanpan    時間: 2006-5-8 10:04 PM

上tvb.com有, 但吾清
作者: esprit    時間: 2006-5-9 12:49 AM

我今朝睇左, 而家再睇番 網上版,佢已經cut左 "講講下笑左兩聲"果度 , 但仍然有好多好不尋常的停頓,...真係一個奇景
作者: cwleung1988    時間: 2006-5-9 12:51 AM

有冇 可以話比我知咩事呀...
: J& G9 S8 g. z我真係好想知道呀...成件事好奇怪
作者: iamanpan    時間: 2006-5-9 01:05 AM

好似係幫天氣果個講都cut下cut下, 之後可能笑一笑, 之後到佢幫果時, 好似想哭
作者: wind69    時間: 2006-5-9 02:43 AM

我都有睇呢節新聞....相信一定係俾總編炳!0 V" `% D9 J$ d3 L6 k9 B8 {) r' Y3 H
新聞報導係嚴謹而專業ge事,所以一開機就要絕對認真
1 E. d: m' \3 \1 q1 G" d因為一言一行都會影響他人0 e5 [% x; _8 ^: w2 j! m; P1 N0 U5 J/ e
( p6 T% T# }+ [* \$ A
今朝新聞主題係芭堤雅大火燒死至少七個人!
. e2 i/ I, ?8 f, c$ |. R絕對唔係咩軟性新聞,身為主播係咪過份輕鬆呀?
: a. ~3 y( i3 C你笑係俾左個咩信息人先?唔關你事?定係抵死呀?; k$ G, c3 H- l/ Z. ^- V
, g( q4 F2 \& E' n% G, Y& J7 `
雖然我都好鍾意珠珠報新聞,但係犯這樣的錯!# U. g8 u* j% J: r# {; Z" n
唔駛諗!兩個即炒!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0