標題: 一封十年前的情書........ [打印本頁]

作者: 打狗棒    時間: 2006-5-12 03:08 PM     標題: 一封十年前的情書........

X玲:. H; R8 S+ T$ b7 ~4 E* v

: ?# u* O2 C1 l      我唔知我哋之間發生咗甚麼問題,妳今次再次對我講話要離開我,我感到很無奈和難過。我唔知我究竟做錯咗啲乜嘢事,如果我真係做錯咗啲令妳唔可能原諒我嘅事,妳唔再見我係應該嘅。但係妳無原無故咁唔比機會我嘅話,我無說話可以講。妳可以忍心講唔再鍾意我,無論係真或假,對我來說已經無所謂,我當初對妳話過,有朝一日妳要離開我,妳只要對我講一句妳唔再鍾意,我會知道怎樣做。兩年前命運作弄我,到兩年後命運仍然是一樣,我認命!
- T2 z, K) m% F3 b0 J
$ S, N8 y$ m" R3 A" O/ c/ w/ {. \( T      但係今次嘅結果實在令我太突然,如果妳認為今次嘅決定係對的,我絕對尊重妳嘅決定。我哋或者喺今生今世都唔會再見到面,但係我會永遠留戀住我哋一齊嘅短暫日子,將來無論會點,妳始終係我最心愛嘅人。我本來諗住今個月XXX號我嘅生日可以同我最心愛嘅人一齊渡過,但係始終都冇機會,但係我有一個最後的要求,希望妳在XXX日Call我對我講一句”生日快樂”,我就心滿意足了。3 W" `+ x& K7 B' O

( T" {* J) E, s    最後我希望妳保重身體,好好對待妳身邊關懷妳嘅人。唔寫啦!祝幸福。/ B: w7 v. E# v

# n! d0 _* q/ a; n                                                                                                           X3 [$ Z" Z0 K# I$ o1 _
                                                                                                      96.05.02

圖片附件: 問世間情是何物.......jpg (2006-5-12 03:08 PM, 10.8 KB) / 下載次數 13
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=865989&k=63d57f2ba1b1696bbdc3be0bd7b315c5&t=1726938770&sid=mCx92C

作者: 12d3    時間: 2006-5-12 04:06 PM

死得不明不白.../ Z1 \( S2 t- g
換左係我既話,我寧願憎恨個女仔,自己可能會冇咁遺憾
作者: rubbish    時間: 2006-5-12 04:43 PM

感同身受, 我的她去年已結婚了...
作者: 打狗棒    時間: 2006-5-12 05:15 PM

Originally posted by rubbish at 2006-5-12 16:43:
3 N+ h% e* h& r# W感同身受, 我的她去年已結婚了...
7 f2 _! r; [$ p+ YSo sad.........
作者: BOYDWAN    時間: 2006-5-12 05:22 PM

唉...........................MARLBORO..............
作者: 打狗棒    時間: 2006-5-13 12:07 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-12 17:22:
& N: B+ E; M$ E9 ^唉...........................MARLBORO..............
% s+ S2 v) @( x& B7 V而家改食純沙...........
作者: homan~    時間: 2006-5-13 01:19 AM

唔通有遺憾先叫人生????
0 s' V# O. i, H; o
% F6 w' L% e  p) n代價真係好大
* t, T3 _0 j# O% ?! `+ ~) \/ q6 F1 v. X" V: `( K) _

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0