標題: 巴士阿叔 第二回 比差人拉 [打印本頁]

作者: ~johncena~    時間: 2006-5-22 04:55 PM     標題: 巴士阿叔 第二回 比差人拉

http://www.youtube.com/watch?v=j ... =%E5%B7%B4%E5%A3%AB
作者: 注冊注冊    時間: 2006-5-22 05:23 PM

HAHAHA
作者: chancell    時間: 2006-5-22 05:25 PM

人熱係要付出代價
作者: tomken    時間: 2006-5-22 05:28 PM

最衰唔係好似第一回咁..' [( l6 A! B$ W$ D) c# p5 a; o
如果唔係正好多...
作者: austin666    時間: 2006-5-22 05:35 PM

又唔係同一個人
作者: hkvson02    時間: 2006-5-22 05:42 PM

Originally posted by austin666 at 2006-5-22 05:35 PM:, g. ?" n& x8 O& ]
又唔係同一個人
* f; T4 z. \2 ~( _8 i5 [係啦~都唔係上次鬧後生仔個個~
作者: toracat    時間: 2006-5-22 05:43 PM

我都覺得吾係同一個人黎....
作者: tony1000    時間: 2006-5-22 06:12 PM

係就抵佢死喇~痴線佬黎既~
作者: 費事高    時間: 2006-5-22 06:51 PM

係咪同一個人呢?今次呢位阿叔好似衰非禮啵
作者: homan~    時間: 2006-5-23 01:12 AM

又黎 ??; N2 k. C$ w5 F. Q8 L9 n7 c
1 Y) I2 `5 w  A( m7 n
咩依家d 阿叔咁興攪事既 ????
作者: 機密    時間: 2006-5-23 02:22 AM

Originally posted by austin666 at 2006-5-22 17:35:0 d8 n" f* ?* A4 w
又唔係同一個人
1 u: o6 S1 f+ w# x' j. m
應該是同一個,把聲同語氣都一模一樣。
作者: LMQ    時間: 2006-5-23 09:08 AM

Originally posted by 機密 at 2006-5-23 02:22 AM:
2 @' ]: u0 w  {, a( B, r' m6 R0 D) N5 ^0 Z( ?
應該是同一個,把聲同語氣都一模一樣。
+ j3 Q; v, {0 U4 g% `* g2 q9 }
我覺得今次個阿叔佢把聲沙好多喎,無上次果個咁清脆
9 b$ }+ X7 z0 x. U  m4 Z同埋見佢個樣好似仲老d添
作者: 衰貓    時間: 2006-5-23 10:02 AM

係咪真係同一個人黎?!聲線同埋語氣都非常相似,唔通條口靚仔真係報咗警?!係就真係大快人心囉,條伯虎連差人叔叔都唔俾面,真係黐得好勻循‧‧‧‧‧
作者: 機密    時間: 2006-5-23 10:12 AM

Originally posted by LMQ at 2006-5-23 09:08:
$ g  ~( h1 v( Z& ?4 g% |6 r9 d( X( r1 T2 p' f' u
我覺得今次個阿叔佢把聲沙好多喎,無上次果個咁清脆
6 D( U8 }  g& Q0 r$ C; n9 ?同埋見佢個樣好似仲老d添
- ]1 h) P# W0 }可能收音問題而已,你聽清楚比較下就知,真的同講波阿叔把聲好似,所以我先咁記得佢把聲。肯定同一人來。可能有人當時報左警。
作者: LMQ    時間: 2006-5-23 11:20 AM

Originally posted by 機密 at 2006-5-23 10:12 AM:& r4 y  X+ }7 ^7 Q, C
3 f7 l7 C5 N5 Z2 M* k
可能收音問題而已,你聽清楚比較下就知,真的同講波阿叔把聲好似,所以我先咁記得佢把聲。肯定同一人來。可能有人當時報左警。
2 d' @) S% V3 W; f" n6 Z$ C; z8 n
聽多次都係唔覺
4 b5 O' L# G2 D5 k7 [你聽下接近4分鐘果度
3 X% h$ T7 \% n6 T* ?把聲係拆好多同埋係老d
1 Q2 ^! v( S" C; W  q5 j$ s. t0 r始終唔相信係同1個人% A/ {- D7 J1 r5 Q- O9 i

+ K# v+ p4 S) [0 I我諗咁既情況..係人既都應該會報警掛..

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0