標題: 如果大家係巴士阿叔... [打印本頁]

作者: bigfish    時間: 2006-5-24 08:45 PM     標題: 如果大家係巴士阿叔...

後面有條後生仔拍你, 話你大聲, 咁你點呢?
: M" H$ d. Y( N( ]6 a
0 X0 ]* a- i) c( J. f唔覺意聽到電台個後生仔話, 原來佢一直玩緊自己, 咁又有咩回應呢?
作者: 155220    時間: 2006-5-24 08:48 PM

令仔,知唔知咩野係敬老?仲有,阿叔講野你唔好嘈!因為咁樣好無禮貌!
作者: LU    時間: 2006-5-24 09:08 PM

1. 如果佢拍我話我大聲,咁我會先表示我會降低音量,但亦都會叫個後生仔唔使拍我搏頭0 [4 y6 p/ c; _1 u: Z
2. 一笑置之,邊個玩緊邊個大家心照
作者: bigfish    時間: 2006-5-25 05:31 PM

Originally posted by LU at 2006-5-24 09:08 PM:
7 x* C) J; |' a7 q/ ~; R1. 如果佢拍我話我大聲,咁我會先表示我會降低音量,但亦都會叫個後生仔唔使拍我搏頭
. |: C1 S9 J0 b) P6 g. W$ d: ^2. 一笑置之,邊個玩緊邊個大家心照
7 k7 L+ @" G0 ~3 p, Q$ r兩個都出緊醜 wor
作者: LU    時間: 2006-5-26 11:58 PM

Originally posted by bigfish at 2006-5-25 05:31 PM:7 @" u; D  ~3 y4 C* V

3 g8 M* _* N+ T* V% p9 N1 N' }: z兩個都出緊醜 wor
8 r  X( v  |# x8 E
如果咁計,其實問候人果個似乎有so d喎

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0