標題: 終於等到世界盃開球, 去邊睇球比較開心呢? [打印本頁]

作者: FishyR    時間: 2006-6-9 09:33 AM     標題: 終於等到世界盃開球, 去邊睇球比較開心呢?

隨屋企外, 傳統上, 僅係酒吧啦. 不過, 而家好多人都去茶餐廳, 鍾意佢夠街坊.
6 n. Y$ p  x- e5 U0 v! d4 S) b6 A8 {
有無好提議? (正在倒數, 開工等放工)
作者: 奇    時間: 2006-6-9 03:21 PM

德國
作者: 自由神    時間: 2006-6-9 03:53 PM

去邊都好,唔好去英國!如果英格蘭一輸,D球迷遇神殺神嫁!!
作者: 446622    時間: 2006-6-11 01:30 PM

去奧海城睇大熒幕,又唔使錢,hahaha
作者: 新經濟學巨人    時間: 2006-6-12 12:07 AM

最重要,去廁所方便,
) j5 k" s. F! A  Z  v
6 k% w+ M1 h4 v! P  g2 k屋企,必冇他選.
作者: pigcat    時間: 2006-6-12 01:18 AM

其實約埋d fd去一個有冇線既home睇係最開心...
作者: FishyR    時間: 2006-6-12 03:30 PM

我同d fd 第一晚先去官塘行咗個圈, 發覺好多人, 無位睇球. 不過, 幾多靘女. 然後再去茶餐廳, 幾開心. 第二晚去番bar睇英國隊, 場球悶d, 都算ok. 第三晚, 已經病咗. 睇怕呢幾日都要留番喺屋企.
: p6 R# z3 j5 W: g  X& H
3 e' r. ]$ t: h6 @希望大家保重身體, 開開心心睇球, 唔好好似小第咁. enjoy
作者: 奇    時間: 2006-6-12 06:37 PM

Originally posted by FishyR at 2006-6-12 03:30 PM:# O# G& Q, [1 d8 ^5 H% G2 \7 U
我同d fd 第一晚先去官塘行咗個圈, 發...
' _) y3 Q4 z+ j! o* ^3 N, A之前有個27歲男子.....
作者: FishyR    時間: 2006-6-13 09:46 AM

Originally posted by at 2006-6-12 06:37 PM:
7 @" Q/ l/ B+ B6 c6 a8 l0 n8 j" C* H% U' V; t' \: R. J0 W
之前有個27歲男子.....
5 P# T# I& N3 }( I. u3 j2 N0 Q

. R+ W+ u2 [- Q  d+ t1 e哈哈, 我未有咁慘. 6 _8 W+ u5 ?% m0 n
' B8 Q6 q$ P3 I  @$ q
澳洲真神奇, 咁都追得到.

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0