標題: 你地對o的人撐森小一事點睇? [打印本頁]

作者: Dr.anger    時間: 2006-6-11 02:28 AM     標題: 你地對o的人撐森小一事點睇?

我真係好唔明白,佢地有唔少都覺得自己偶像有錯,但覺得罰停播兩個月係太耐。4 Z- t9 E$ O7 `) l4 p7 o7 A* b
之後指責森美被中大飛起和停播架世堂兩個月係婦女團體一手做成....
) a3 N( \& H$ y" D+ A' @. c" a唔通我有誤解?
9 A! V$ `$ A% W點解呢個年代既年表人咁得意?
作者: Yui.i    時間: 2006-6-11 02:48 AM

佢2個係有錯,但係東方同婦女團體o既炒作我就不敢認同.....
作者: pigcat    時間: 2006-6-11 11:28 AM

對人不對事$ G2 Q& o3 \5 n0 j
0 _2 H* W2 T6 Q, @, Z- F
& `3 r. f: W+ ~
佢地支持係森美同小儀本人
" K) `3 P2 M! Q, P, z) a2 D唔係支持森美同小儀的所作所為
) t3 [: E2 t% A9 S; Y9 I- f
# L. {+ _6 ]0 m4 j& r如果今次攪出呢件事唔係佢地2個
4 ?" T2 G& q) _) G  A; h, \我打死都唔信而家撐佢地既會同樣撐另一個人
作者: KENLIOU2004    時間: 2006-6-11 12:55 PM

如果當時個題目係男ARTIST,你估有無人吵啊啦!!! c3 Y: F  e# |! `( U& u# e9 @7 G
男女不平等啊!!
作者: lv123    時間: 2006-6-11 02:49 PM

使我聯想到當年蔡楓樺,因為一句話使自己無得返身。不知森美會否學佢一檥。
作者: artta    時間: 2006-6-24 02:45 AM

What they do is no BIG DEAL.... Hong kong people please get your mind more open wide, to have a bigger vision please

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0