標題: 現在宣佈.香港已經進入瘋狂年代 [打印本頁]

作者: lee ba ba    時間: 2006-6-11 04:25 AM     標題: 現在宣佈.香港已經進入瘋狂年代

經過非禮投票事件後.見到好多支持冇錯嘅歪理.再加上近年係社會發生好多奇怪事情.如頂包司機.咸蟲大細都唔要事件.只可以講句香港社會巳經進入瘋狂年代.
作者: V.Nistelrooy10    時間: 2006-6-11 08:07 AM

also the 'bus uncle" as well. i just wonder why he could be like a moive star in hk now. Apparently, he was just acting like a mad man then he became famous!!???Crying for ourselves (hk ppl)
作者: 76    時間: 2006-6-11 08:10 AM

咸蟲: 我做左一件係男人都做錯gei事.........
作者: 周衡    時間: 2006-6-11 09:49 AM

咁都得-_-?
4 M. o$ q) A6 Q/ M
作者: queenly    時間: 2006-6-11 09:59 AM

支持樓主, 再係咁落去, 香港真係唔知會變成點, 話唔定有一日會飛禮合法化都唔定, 我還是要準備執包服離開香港了。
/ A0 y% k: O/ {不過我覺得瘋狂呢個字唔係好適合, 因為瘋狂呢個字欠缺貶低某事物的意思。
2 s/ c, H5 \4 k6 v
, f3 U8 t; v4 V% I) \% A[ Last edited by queenly on 2006-6-11 at 10:01 AM ]
作者: 呀俊    時間: 2006-6-11 10:14 AM

夠啦...開post開咁多又係想講返件事., E/ J# `* f# l3 n8 R
唔厭架咩,仲要係咁開post係aio : {+ i7 R& G& }5 x0 z5 _
你不如開呢d post 係吹水區把啦" S! |' Z# E1 b9 ]/ {
起碼有人會同你吹
作者: gogo8281    時間: 2006-6-11 10:42 AM

睇睇台灣女F4再講啦
( S& z6 F6 t# h5 J* Z- ^- l相關討論已經告一段落啦
作者: kakeidevil    時間: 2006-6-11 11:09 AM

真係你唔煩我都厭!想講入番果d post度講喇!咪再開新post!好煩!!!!!!!!!
& J6 @' A3 b3 e0 O" d
/ p; o; J- e% i' {, m乜而家森美真係走去非禮人咩?佢都講左自己有錯喇!& o  o, X4 s0 i7 w% L
個節目都冇得做喇!你仲係要死都啫住人做乜?) {' y) l0 q, M

* `1 z8 h4 l, b0 L2 p唔通你真係比森美非禮過?定係你係個d乜叉野婦女組織最高領導人?2 `/ b' D, x7 F5 R- O8 a
, J4 w4 T/ I7 ^2 b7 R2 t  n
開個咁既投票打死我都唔信有人投完會走去非禮果d女星囉!( P4 d+ s$ ?! @8 [! ?& P+ R
講乜野道德標準?幻想完投票都要有道德標準?咁唔該你唸下你個腦有冇唸過衰野?
, i' k9 {( f) V你班友仔打飛機果時唸唸埋埋哂d咸野咪仲西利!; ], I7 w/ G5 @4 d1 m, K) t
- M6 f" \7 I$ k+ z+ f# X
森美都得到佢應得既懲罰!又公開道歉,又冇得做節目!你仲想點?
作者: 阿感    時間: 2006-6-11 12:05 PM

由你負責宣佈真係幾瘋狂
作者: honeyfei    時間: 2006-6-11 03:05 PM

好煩...係都要人認同你...
9 P& e: }2 [4 p& H/ F5 V0 b  Q- v% p: L" B! ~. ~2 b0 B* `) c+ i
就當我地瘋狂..停一停啦唔該...
作者: 打狗棒    時間: 2006-6-11 03:16 PM

少見多怪, 香港咁安定保守都叫瘋狂? 你去伊拉克睇下, 朝不保夕, 人的生命毫無價值, 那才叫"瘋狂"...........
作者: leungman    時間: 2006-6-11 11:14 PM

Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-11 15:16:
! [4 g! g9 d, g% |) r少見多怪, 香港咁安定保守都叫瘋狂? 你去伊拉克睇下, 朝不保夕, 人的生命毫無價值, 那才叫"瘋狂"...........
  I- k- B! {6 D' G講得好,香港人係對自己開放,其他人保守。
作者: dragonass31    時間: 2006-6-12 12:36 AM

這個偽善的道德社會, 我開始對它失去容忍的能力.3 I% }# y8 X0 [1 P+ r! _! }- c" F
- L/ }2 R6 B9 r

( P" {7 P4 x) x' f$ o巴士阿叔未解決森美小儀東方太陽蘋果便利東方新地大波走光露罅楊受成劉鸞雄2 I/ Y8 k4 F1 s6 Y1 c
富豪飯局Ball場名媛扒女欣宜減肥瘦身秀身纖體排毒豐胸一日減十磅三分鐘大八吋
  W+ R2 e& R' d2 [% T母語教學毅進副學士求學不是求分數14分李國章話我係局長我可以同時做兩樣嘢. e( e* L- t0 W9 H3 q& h7 Z
考試局唔見卷計錯分有人出貓唔會重考羅范椒芬話得兩個教師跳樓教改壓力唔算大
+ \1 P2 e2 v2 o' U8 o曾憲梓話你食飽飯冇事做徐四民話香港電台反骨曾蔭權話我冇去過民主歌聲獻中華& c1 u) M; r9 m' o7 A
李嘉誠李澤階數碼港迪士尼嘉亨灣添馬艦六四23條西九八萬五中國好香港好大家好.
' s4 t0 K5 y1 N- j, H: {/ C
* e5 h- H# |6 ^字字真言, 句句大話.2 d: z2 {/ y9 x4 C

2 S& V+ `: ]0 @* x* m; \8 C' E& X7 b* D9 h/ u5 A" v
何華超在<去年煙花特別多>裡, 忿怒得對天豎起中指怒吼.
( H# ~) d! {! b- L; J. J# P* s- Y最終唯有靠一顆子彈打進後腦, 打掉記憶來逃避這個社會.
% L4 g4 @5 P) s2 X* v6 B, f+ ^- t" z2 [
也許, 我們都只能夠這樣面對.

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0