標題: FW - 先達1/f買game細鋪 (近先達阿婆)四眼佬太沒禮貌喇!!! [打印本頁]

作者: a12    時間: 2006-6-15 10:17 PM     標題: FW - 先達1/f買game細鋪 (近先達阿婆)四眼佬太沒禮貌喇!!!

唔知點解一經過佢就白鴿眼望人,我好小同佢買嘢,見到佢買ps2既太鼓掣boxset$235,我問佢連唔連game,佢竟然話...............你唔用腦架,呢個價錢你話有沒game呀,我心唸我沒睇過唔知好奇咩,見佢間鋪好小人入去都知咩事,最憎去d咁既鋪頭買嘢,你地有沒試過呢??
% O2 z) ]0 |$ k7 b! @1 a2 i  V- D* i4 M

5 s; |  R1 D9 |6 J4 _/ Z我都去過個間,個四眼佬好X西
作者: kgkgkg212121    時間: 2006-6-15 10:22 PM

咁x寸ge....... 知就唔使問la
作者: hold_find    時間: 2006-6-15 11:01 PM

有時見到呢D鋪頭,真係唔想幫襯佢,偏偏佢係最平果間...
作者: a12    時間: 2006-6-15 11:03 PM

Originally posted by hold_find at 2006-6-15 11:01 PM:
5 E. `/ ~/ \+ D8 N. c有時見到呢D鋪頭,真係唔想幫襯佢,偏偏佢係最平果間...
  |0 y6 ^* f0 v+ a1 B

/ ^; S2 R: ?, z2 U: e1 ]- H2 Q& `) I9 S0 _* ^
佢唔係最平果間
作者: -o-    時間: 2006-6-15 11:20 PM

老闆定老闆專請佢番黎倒米咖...哈
作者: a12    時間: 2006-6-15 11:25 PM

Originally posted by -o- at 2006-6-15 11:20 PM:
2 y2 C# X2 _& h6 M/ w6 ?老闆定老闆專請佢番黎倒米咖...哈
/ `8 A  M( H* H0 ?6 @# M9 K7 a
5 M$ e$ d: ?4 V8 _. p- c
個四眼佬係老闆,佢好x寸又好X西* W6 f* }8 e: y: d7 y0 Y" U
! X3 h! d% r6 O% h% r
[ Last edited by a12 on 2006-6-15 at 11:27 PM ]
作者: kgkgkg212121    時間: 2006-6-15 11:27 PM

唔係最平就咪鬼幫襯佢la
作者: AVB    時間: 2006-6-24 02:55 PM

信和3樓 雲起漫畫隔離果間漫畫店個呀婆都串77啦!
作者: sunmanman    時間: 2006-6-24 05:39 PM

D友好似d生意多咁,唔q想做
4 G, x7 b2 C, ?) l嘩貴到仆x呀重要
作者: kjkj    時間: 2006-6-25 04:30 PM

先達好咩,我多去黃金買的,黃金無先去先達& S& |' e3 n4 N, t( _
黃金比較多間,d人最少有禮貌dd

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0