標題: 學校請人~~~~~~~ [打印本頁]

作者: 你話呢    時間: 2006-6-17 12:54 AM     標題: 學校請人~~~~~~~

學校請人~~~~~~~
; v# m, P/ D/ o% A% {' j
8 G% p- ~  m% K4 v1 Ifull time 同 part time都有, 同埋黎緊暑期果時都會請一大班學生幫手~~~
2 P# }1 M# B- ~7 L/ n
. ?; W- j) L! X5 A2 j% u地點 : 太子
# ?8 |3 ^5 }  o5 m" `
, v2 f3 v' F3 _工作性質: 呢個我唔清楚,因為我只係負責請人,主任無講低,不過我地係學校。做既野一定會係全部圍繞住教育。你上黎interview既時候主任會睇返你interview既表現,會offer d位俾你既,你ok就做,唔ok可以同佢傾條件,再唔ok咪當上黎吹下水咁囉。以我為例,我係呢度做行政上既工作,得閒打下電話,跟頭跟尾,坐係度做輕輕鬆鬆咁學下野咁。& A0 N3 e- v: w" a7 C

, Q0 ~6 P$ t* Z5 N9 n人工 :個個人唔同,其他位打電話果個我都唔知,我自己就返parttime的, 一個月都有4-5千咁囉。" i+ ~" {) r: w
工作時間: 自己定,interview之前佢會俾張見工form俾你填,自己覺得咩時間ok咪填落去囉。呢度好freedom既。1 Q/ c# O' f3 M% ^! L" B

@/ n. |5 ~! Q+ q3 J" l有興趣就send e-mail比我[email protected]留個電話,名,幾多歲同學歷俾我,仲有d咩問題最好留返in果時問,因為我岩岩係度做,會放多少少時間係呢度,唔得閒好似之前返學咁幾分鐘就睇一次個post,再花幾分鐘打一大堆野去回問題。7 C7 |2 O6 F4 v+ n1 N

. Q( b( H( h* V' o: O[ Last edited by 你話呢 on 2006-6-17 at 01:36 AM ]
作者: mcjordan    時間: 2006-6-17 12:58 AM

邊 間 ?
作者: 你話呢    時間: 2006-6-17 01:05 AM

Originally posted by mcjordan at 2006-6-17 12:58 AM:
. @3 |4 t" f5 B: }邊 間 ?
8 }, g0 O; _7 [" J( \1 B. iEN
& t# p  j' D" K- e9 G& R係見工SEND E-MAIL比我~
作者: pigcat    時間: 2006-6-17 05:07 PM

係唔係課程推廣果d ar??
作者: 你話呢    時間: 2006-6-17 11:37 PM

Originally posted by pigcat at 2006-6-17 05:07 PM:5 a5 ~  L, n$ K  ~: t# Z
係唔係課程推廣果d ar??
- F" y" k8 y4 b1 F$ y睇你interview果時既表現,再由個consultant決定你做d乜~
作者: adamjacky123    時間: 2006-6-19 11:33 AM

咪去.......$ a  X& u6 u2 g5 O( @8 Y9 ?6 P: L
上到去叫你報d課程,* W; `, `/ u4 ?. e+ ?
重有,差佬依家話明層壓式傳銷犯法.......
/ C9 ]" i7 B3 O7 {, f自己執生.......

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0