標題: 大家覺唔覺得情陷2 D劇情唔系幾合理? [打印本頁]

作者: JerryLee    時間: 2006-6-21 12:53 PM     標題: 大家覺唔覺得情陷2 D劇情唔系幾合理?

開頭第一集 麥嘉琪同葉旋好好架: O0 K0 w" e9 F' I5 b
葉旋發惡夢 她重安慰她 好關心她 同她一起睡架
, X' }1 P7 e- `後尾好似幫葉旋唔比葉旋比d咸濕導演摸而幫她叫她走
& D) H( d5 `7 D$ @% c6 ]但後尾出賣葉旋做左女主角 個表情好似有苦衷甘
2 W' p0 V% p+ G2 V" S" y0 E) i% ?  g但點解怡嘉甘鬼奸架
$ C' O# h( b# S! q好似好唔合理
5 ^0 T" n2 m( T# W, g# x7 g3 L$ C1 W  b7 [6 g
點會變得甘快架 就算變都唔好整到她好似唔願意有苦衷甘1 _" @8 n& u0 n; R. `
系米又系晶哥編劇阿
0 m& ^$ G8 \9 u+ [" }$ w6 _唔系好店窩
. V" W2 O9 X& [8 o0 Q
# ?2 e9 V' v" q% M% C各為brothers 認同嗎?
9 R5 v2 T6 [9 x* _
% L  S  R" N% M3 @& S  `  }5 k[ Last edited by JerryLee on 2006-6-21 at 12:55 PM ]
作者: hokong10    時間: 2006-6-21 01:06 PM

唔系晶哥編劇,只不過係ATV班二打六亂編,為左有高潮所以咪咁囉.
  `, R. q; J, _% T海潮同齊震東結婚更加係荒謬絕倫
作者: aiqidejiao    時間: 2006-6-21 01:42 PM

Originally posted by hokong10 at 2006-6-21 01:06 PM:
6 i5 D8 a1 J3 v唔系晶哥編劇,只不過係ATV班二打六亂編,為左有高潮所以咪咁囉.: _9 m6 I! V1 @$ p: T
海潮同齊震東結婚更加係荒謬絕倫
/ Z; s& i# S& l1 ~+ o2 ^( ~% v' H' J2 Z5 M5 Z2 ~4 ^
首先,情陷一同二根本都唔係王晶編劇既
0 o4 A0 ]) k4 {/ A, g其次,今次既編劇班底同上一次差唔多
作者: asdqazwsxzx    時間: 2006-7-1 01:24 AM

我覺得葉璇既性格變化好唔合理= =
1 R, S( I" }/ P頭同尾完全兩個人黎...即使俾人姦左,
/ J' ?# h6 }6 x) `) v, R都唔會變左第二個人掛- -??
作者: 打狗棒    時間: 2006-7-1 02:10 AM

三條大陸妹(葉璇,麥嘉琪,張文慈)控制一間上市公司? 簡直兒戲!!!
作者: 大家樂1234    時間: 2006-7-2 04:03 PM

Originally posted by 打狗棒 at 2006-7-1 02:10 AM:
: `# a8 U! N* p6 {+ t( ^* N9 P1 G三條大陸妹(葉璇,麥嘉琪,張文慈)控制一間上市公司? 簡直兒戲!!!
* W1 S, a4 Y0 d. ?
所以我不嬲都唔睇亞視

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0