標題: 我想問TVB套神雕俠侶幾時做? [打印本頁]

作者: JerryLee    時間: 2006-7-1 05:44 PM     標題: 我想問TVB套神雕俠侶幾時做?

幾月幾號幾點鐘! ]) y# u4 c# X% u. i9 Y
唔該
作者: wkkct    時間: 2006-7-1 06:04 PM

7月10日晚上8:30
作者: JerryLee    時間: 2006-7-1 06:08 PM

唔該
作者: kjkj    時間: 2006-7-1 09:24 PM

我感覺唔錯,因為佢配音係用回卡通神雕俠侶個楊過
4 ^% c. I, Y5 H0 p但個小龍女真係差,個樣完全唔得,因為之前看仙劍奇俠睇過佢
% n* F/ A* O2 k0 D6 m完全唔覺得佢似仙女- -
作者: jacky60724    時間: 2006-7-2 01:01 AM

做小龍女果個女演員係大陸演員叫劉易菲,之前係天龍八步飾演王羽烟,佢個樣不知生得幾靚又清秀比好多香港女演員漂亮很多,揾佢做小龍夠晒清麗脫俗,只是覺得她太年輕,但我就覺得佢非常適合做小龍女,如果佢個樣都話唔得,我真係冇嘢好講囉,正係佢既清秀氣質都已經係好小有,就像不吃人間煙火搬美.
作者: loklok117    時間: 2006-7-2 10:24 PM     標題: ng

我都好期待0 ?# u. p% ?- C4 i8 @; [3 q, `+ W
好想快d有得睇
& z( s+ E8 S- ?' D# I  R好鍾意林峰做古裝
1 ]) V4 D4 B, I' B6 Q! J演得好有少年俠客既味道
3 m. N" o! Q0 J5 I1 _- M不過希望劇情好睇la1 R9 M0 k& D* Z1 c' J! p
可以有番以前晚晚追劇果種感覺
作者: kjkj    時間: 2006-7-3 12:00 AM

Originally posted by jacky60724 at 2006-7-2 01:01 AM:3 F* ?' |: E# u( ^( H; s# c
做小龍女果個女演員係大陸演員叫劉易...
$ A+ K0 q1 ?4 V1 O. }- H$ w' `/ U' |( m2 B1 s% N7 h
可能個個人口味不同,我就唔太喜歡劉亦菲啦,可能見太多了
3 P$ u. d0 ?4 P% A; R
2 \" q2 B8 F4 ]' N: b7 n0 W我個人要求可能比較高,演員中我個人覺得無邊個可做到小龍女) B* ]$ J7 j  W+ I4 O
" a9 p( }' X8 c$ k) }
劉亦菲有d似王聖依,太一般了- -
作者: jacky60724    時間: 2006-7-4 01:44 PM

果男主角好似唔係林峰黎個喎,你睇清楚d,應該係大陸演員黎囉
作者: jacky60724    時間: 2006-7-4 01:45 PM

可能係各花入各眼真係
作者: homan~    時間: 2006-7-4 11:17 PM

Originally posted by jacky60724 at 2006-7-4 01:44 PM:: y- |& |( G! c. n% y& w. R
果男主角好似唔係林峰黎個喎,你睇清楚d,應該係大陸演員黎囉
0 T  H) G1 j* }) w3 D; C7 W) S( ~
/ Y4 k8 s3 Q% Q% j: [7 n% w- E) k林峰??? 關佢咩事 ?
作者: jacky60724    時間: 2006-7-6 02:43 PM

你睇返第6個,果位人兄佢以為係林峰做卦,唔係我提林峰個喎,你睇返上去先啦

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0