標題: 你地今晚世界盃總決賽會體邊個台? [打印本頁]

作者: JerryLee    時間: 2006-7-9 07:38 PM     標題: 你地今晚世界盃總決賽會體邊個台?

唔計搞卓頭& _/ T: [6 p2 _# ^- O
齋聽講波 你地會揀邊個台來體1 ~) H0 k9 e0 p7 z

5 V5 A# [5 O/ o* K我個人比較喜歡丁偉傑
  g# @0 W2 E4 U- w0 Y我會揀ATV來體
" J2 Z- F: p7 O
: ^% N* m, c2 D+ g5 n" a不過香港好似得Cable有頒獎體乍
作者: iknow    時間: 2006-7-9 07:47 PM

我睇cable~~
作者: 奇    時間: 2006-7-9 07:52 PM

tvb~告別阿叔....又話有桂神ga
作者: MaxFigo    時間: 2006-7-9 08:07 PM

本來想睇阿叔....但知道無頒獎禮睇後...
% D* h/ w8 v$ T' H3 |決定出街睇cable
作者: 阿感    時間: 2006-7-9 08:19 PM

轉來轉去,不過應該多數時間睇球形台
作者: ronald001120    時間: 2006-7-9 08:27 PM

ATV或者TVB' [( {  h! T& E! Z  |. ]
有線唔夠講波專業; P& B7 m$ c9 N1 i1 g7 D8 X# k
TVB阿叔最後一介講波% j, e3 N6 A1 d
但阿記有丁仔專業資料分析
" U+ I6 W& L7 [5 E4 o4 A有電視或者唔係住係中國都唔會睇cctv
作者: Dolly!Sit!    時間: 2006-7-9 09:08 PM

睇世界盃梗係睇有線啦= 0 =  因為有文堅同榮基@@"
作者: garycheung    時間: 2006-7-9 11:41 PM

ESPN
作者: 傑傑    時間: 2006-7-9 11:58 PM

丁偉傑
作者: LiFe~    時間: 2006-7-10 04:25 AM

tvb免費睇波!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0