標題: 你身邊有沒有一個條件近乎完美的人呢? [打印本頁]

作者: 極樂    時間: 2006-7-23 11:51 PM     標題: 你身邊有沒有一個條件近乎完美的人呢?

她......: P+ Q2 \5 N. T, }) V5 M( a( P& q
樣子: 算美麗, 有點兒像溫碧霞
# k' Q4 g7 i5 R3 U身材: 5'6, 對腳唔粗, 上圍....應該有G級掛 (睇蔡依琳既相去推斷), 呢排肥左條腰粗左d....佢前排結婚果陣好fit...但係佢老公高大唔靚仔....; Y, x2 C( ^0 d4 d
學歷: 讀解剖 (即係有返咁上下學歷啦)2 M  a- F) i8 h
返工時間: 10:30-12:30 / 2:30-4:30 (想走就走, 鐘意就唔返, 返都唔使點做)+ U: Y3 i( Z& \" G2 J3 d$ g2 @
出入: 開蓬寶馬跑車
" Y& O% Q" Z" L9 P& A  ?* r2 C& Y衣著: 三年幾黎, 日日唔同衫,就算重覆都唔會多過三次 (識佢三年幾)
' L8 `' N  @  P5 D% x4 R居住: 千多呎尖沙咀
* Q: ^) A- R0 N* Y/ B4 R每二個月左右就去一次旅行.....真係羡慕死人....點解條命可以生得咁好呢? + j" \$ B/ L9 N3 p8 ?
! J' J4 d+ \& T7 Z' a
其實佢係我既上司....當佢同我講: 無事我走先啦....
9 R% U/ r5 a; k: M3 ^9 r# [我d同事都會 o 曬咀....; {1 ^5 e: K" J) g$ \
我就會同佢講: 認命啦~~做野啦~~睇下下世你有無咁好命....
作者: JerryLee    時間: 2006-7-24 01:38 AM

我識她而她又識我重未有
6 k4 l& |4 R. Q$ e3 h# ?8 I
$ i4 A2 q/ y9 p+ T; o; L" c我我識她而她唔識我大把
作者: cgdmzlam    時間: 2006-7-24 10:43 AM

我未見過有咁既人啊~~~~~~~~~陰功~
作者: kahang0210    時間: 2006-7-24 12:29 PM

未見識過...你有個咁既「無憂米」上司都幾唔錯-.-
作者: 自由神    時間: 2006-7-24 02:35 PM

好唔公平既世界!
作者: 極樂    時間: 2006-7-24 07:49 PM

Originally posted by kahang0210 at 2006-7-24 12:29 PM:$ \. \& q1 r  G
未見識過...你有個咁既「無憂米」上司都幾唔錯-.-
; O6 v! ~* v* W, M/ C

( P* `& L0 F  |, b+ t6 m5 r嗚~~~~* j$ X3 q1 O! _; x! K8 {1 _
兩睇啦, 佢就無憂米.....我就係平價勞工....(都唔知係咪慳埋d錢俾佢自已買衫)
$ X) V+ i+ I* l( g7 O3 ]
. d! H% \; ~' ~/ R# Z: V$ Q$ s  U好既咪係, 佢乜都唔理, 我就無王管囉....
+ ~3 U6 C/ p  f& I. w# O5 k唔好既, 我想有人幫我頂住d野果陣, 佢就唔係到, 或者瀉返俾我....
, b+ X! k6 W8 [$ V' r' j$ C
- p6 b+ x% x% {  k0 F7 v2 p不過到佢要管果陣就好鬼煩....講野又前言不對後語.....
  F% q. s; s  ^# j4 o% E$ {1 o6 u6 G. N) ~! d9 G
佢仲成日話細個果陣好窮....窮就唔會去到外國留學啦!! 都唔知佢"窮"既意思係乜!!!
作者: kahang0210    時間: 2006-7-25 12:31 AM

Originally posted by 極樂 at 2006-7-24 07:49 PM:: k0 R; m4 u; ^7 i" V3 T5 `: h# }

4 b3 h1 G6 }/ y% H& M9 T1 G9 o- g7 u2 T  K% h" o% M- U% E5 H
嗚~~~~
0 T5 ~  A6 c9 r; x; b9 L- s8 X兩睇啦, 佢就無憂米........
2 e5 G% K* E5 C3 j& S% j9 F& j9 B( K
唉,打工仔係咁架啦~我14歲~食返阿媽阿爸飯
  y5 f2 `+ n. m( C. a1 i" E5 J: k+ i' o, D8 L+ E0 [
加油^^

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0