標題: 懲教署的體能測試 [打印本頁]

作者: 心亙    時間: 2006-8-2 10:58 PM     標題: 懲教署的體能測試

請問有冇人知道內容是怎麼樣的呀???很難應付的嗎???我下星期五就要去進行測試呢,如何在這短時間內練習體能呀???
作者: rowan    時間: 2006-8-2 11:11 PM

你唔係呀嘛?懲教署個網咪講到明嚕,你連人地個網睇都唔睇下就走去考呀?你知唔知乜野叫準備架?
作者: bigfish    時間: 2006-8-2 11:29 PM

我諗你都係得閒冇屎痾玩下咋話...
作者: 心亙    時間: 2006-8-2 11:35 PM

不可以問嗎?
作者: coolala2005    時間: 2006-8-2 11:36 PM

Originally posted by bigfish at 2/8/2006 23:29:
, D: ~5 p6 c) Y/ ]" }2 ^/ T我諗你都係得閒冇屎痾玩下咋話...
# h' Z! f8 `3 }2 U5 k3 W! S我諗你亦都係得閒冇屎痾發下癲咋話...
作者: coolala2005    時間: 2006-8-2 11:37 PM

Originally posted by 心亙 at 2/8/2006 23:35:
- \3 u7 }2 z1 P5 B, M/ \3 {不可以問嗎?
9 u: H% K+ a/ K4 x, R
唔使理佢~
7 C! W0 N+ r( h+ R- C2 l4 J. \% B去懲教署個網度做下準備喇~
作者: queenly    時間: 2006-8-2 11:41 PM

呢到係討論區, 麻煩二樓同三樓果兩位人兄反省下, 勿作出人身攻擊
作者: toy739toy    時間: 2006-8-2 11:51 PM

禁慾
作者: 自由神    時間: 2006-8-3 02:09 PM

Originally posted by toy739toy at 2006-8-2 11:51 PM:
7 P$ \! W: t. ^" G* U: C$ f2 W禁慾
2 q& z& o2 T, h) {9 d9 @7 k我死都唔做!
作者: 心亙    時間: 2006-8-4 10:29 PM

多謝支持呢~不過都几緊張~
作者: 心亙    時間: 2006-8-4 10:52 PM

請問大家對「懲教主任」一職有何意見呀???

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0