標題: 大家會唔會熄燈三分鍾? [打印本頁]

作者: 171830    時間: 2006-8-8 12:28 AM     標題: 大家會唔會熄燈三分鍾?

我自己就會支持喇!
作者: singleung1956    時間: 2006-8-8 12:40 AM

係就實實在在制訂的環保條例,成日做的無寥Show
作者: wind69    時間: 2006-8-8 03:12 AM

或者會,只怕我會唔記得,不過最好閂一盞,開就揀另外一盞。尤其係慳電膽,唔係好易壞,一開一關果野仲會好食電添
+ z, T( F, }; |' b
) r7 o' q( S) M" z如果唔係話意識重於一齊,其實呢個動作都幾唔環保.....
作者: cgdmzlam    時間: 2006-8-8 10:13 AM

唉~" q2 ^& s8 ^  b5 {6 [+ ?
羅來攪
  R; h/ U* U2 I+ S) A; i熄燈三分鐘有咩用
; u8 r5 n% S" w4 g一開一關
7 P( a/ Q8 V, N8 x8 g燈咪仲易壞
5 B5 g# u$ ?4 `1 r到時換燈膽咪仲唔環保
/ Z- s6 w# m+ K, l, Z$ i3 K$ R: m8 F6 |: h( H: z, f7 v
你估默哀三分鐘咩4 \$ [( p0 d% d! X9 P! D. d
/ S- ]: u- _* C& C* z
攪到人咁唔方便' T6 q9 C! X% \! h$ Z
係某d鋪頭忽然熄燈% R: ]* d9 `% M. l' |: D
又忽然開燈9 S2 ^0 l6 ^! H+ _4 Y/ v
唔知既遊客仲以為係咩事添/ _3 c* F- \: Y1 V7 h0 K
$ |5 ~& E6 b5 ]1 E7 x% @
如果萬一唔好彩5 p  T% g% b4 S
攪到人踩人事件
( w. x  G/ [0 w; }8 v/ b$ D( M我估果個舉辦人 去跳樓都得拉~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 自由神    時間: 2006-8-8 10:59 AM

會!cgdmzlam君!唔好睇小呢三分鐘!
作者: athome    時間: 2006-8-8 11:22 AM

支持..." U8 J! A& S8 K* L- J
因為我甚少會開燈...
作者: cgdmzlam    時間: 2006-8-8 12:17 PM

個人喜歡既姐~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: oleleo    時間: 2006-8-8 09:13 PM

我有諗過熄...點知用一陣電腦...冇左e回事...
作者: 極樂    時間: 2006-8-8 09:38 PM

我熄夠10mins !!!
作者: loklok117    時間: 2006-8-9 11:29 PM

依件事令我林起一套日本舊戲
1 T  o7 ^( f2 U& o: S7月7日晴0 ^0 }4 P$ Y0 ^+ u
睇好多次都係咁感動

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0