標題: 又唔見野啦.....好無奈 [打印本頁]

作者: 北地有人    時間: 2006-8-13 12:50 AM     標題: 又唔見野啦.....好無奈

有冇人試過唔見野..; a: i9 k& i! ]6 E& O
我唔見手提啊...手提冇左唔緊要..張卡冇左就大能獲
# J+ T$ `( \7 w4 {$ o4x個電話冇能晒..我剩係記得6-7個朋友電話..: t; f5 h: c' V
唉...成個人返工都冇沒..又冇方法可以搵返d電話
& P7 R4 _1 N7 \  x/ O點會點會咁ga..呢排咁黑ga....巧巧巧唔開針aaaa
3 ?  l# i1 e  M5 O1 C4 |" X你地有冇人唔見張卡又可以搵返d fd電話ge方法啊
$ ~  \( j6 x) I1 O$ k% t# C, `我真係念唔到啦....有ge幫幫手講黎聽下
作者: kakeidevil    時間: 2006-8-13 12:52 AM

icq/msn/e-mail有既人
1 P: {6 @7 M8 @+ m" t9 B工作上既朋友0 w9 j* W' W+ E! C3 @
女朋友( r% R# B2 q) V# v5 u
舊同學
作者: sas    時間: 2006-8-13 12:59 AM

你係咪怕入面拍左d短片曝光jar?+ `& e5 [8 W# ^0 t  P' ^5 y
咪上icq or msn 問囉2 E  D* {" F6 z$ u0 C3 `! E
係你自已個名度話
6 q: a$ G: z/ b- D' B我唔見左手提,請大家比返個num你囉
作者: 北地有人    時間: 2006-8-13 01:04 AM

唉..我個d  fd差唔多全部唔上icq/msn/e-mail..冇話唔上.連e-mail都唔知有冇
4 k$ K' Z% @/ u. Y- B1 z: F剩係識上去..落去...
6 \; l- o0 q7 h/ u我連去佢地屋企樓下or返工個度等佢地都念過..但係只係記得幾個/ z6 K# E9 g5 e0 ?: p$ U8 \
前幾日先同條女散..就算沒散佢都唔知我d fd電話..佢唔鍾意我班fd...+ @" c5 N6 |3 Z5 `
唉..都唔知點解會咁能黑...我又冇做錯野..個天咁玩我
作者: 北地有人    時間: 2006-8-13 01:15 AM

聽日仲要唔返工..一返工就俾主任小..
3 l# _: x" d1 m) d+ s9 \返到屋企就俾老媽子話依樣個樣..6 n6 r1 n% ~3 I9 |. U  i  o( B1 @2 w
想搵d fd出黎又唔見電話.... a# F* M0 z4 `. y2 H
日日同條女嘈..依加仲搞到散埋..
; X$ Q% h2 g3 w# l- X+ O真係好辛苦..成個人好似死左咁..唔知想做咩..
作者: 小火山    時間: 2006-8-13 12:39 PM

兄弟....你真黑仔呢...
2 c7 B: D: R8 v3 {' v- o% z; G! F- Z
# T# R# `: R" E3 [, M, r不如意事十常八九~- b  }& f0 y5 R4 V, u/ ^
放開心情吧~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0