標題: 如果欣宜比人偷拍換衫;長毛係公眾地方比人集擊... [打印本頁]

作者: a1036043    時間: 2006-8-27 07:12 PM     標題: 如果欣宜比人偷拍換衫;長毛係公眾地方比人集擊...

如果欣宜比人偷拍換衫;長毛係公眾地方比人集擊...7 O7 _7 I  |" i9 v, v9 A0 e
香港政府會唔會咁重視;警察會唔會高調處理呢??
" j/ v& K7 _( I; n  S; R我諗唔會啦....
作者: elvisfong2003    時間: 2006-8-27 07:19 PM

可唔可以倒轉,欣宜係公眾地方比人襲擊長毛比人偷拍換衫
作者: Kian76    時間: 2006-8-27 07:31 PM

我諗嬌迷可能會笑到扒係度。哈哈!!
作者: elvisfong2003    時間: 2006-8-27 07:47 PM

欣宜人人得而[豬]諸之,長毛無野好睇,無人會有意見
作者: sexysexy    時間: 2006-8-27 08:32 PM

Originally posted by elvisfong2003 at 2006-8-27 07:47 PM:: b5 Z& k8 T, D
欣宜人人得而[豬]諸之,長毛無野好睇,無人會有意見
! L1 Y6 S& w7 w; y- O# v0 K
5 Q( N% @1 f/ C: @但我好想知長毛心口係咪有哲古華拉個樣喎
作者: KoBe~8    時間: 2006-8-28 03:11 PM

Originally posted by elvisfong2003 at 2006-8-27 07:19 PM:
4 Z7 z4 U. n. p( Z: U* A- M/ O% T7 f可唔可以倒轉,欣宜係公眾地方比人襲擊長毛比人偷拍換衫
6 Y2 Z1 s- x* E9 O- ]2 O8 _我都係咁話
作者: skjeiw    時間: 2006-8-28 08:49 PM

我整係肯定肥姐會激到跳起
作者: Kian76    時間: 2006-8-28 09:56 PM

其實之前欣宜在外國玩到露乳,影埋相和片,拍低既人算唔算偷拍??定算係迷拍??哈哈!!!
作者: LU    時間: 2006-8-30 06:33 PM

欣宜比人偷拍只會比人覺得係佢本人想搏出位, 仲會比人叫佢離開香港唔好返嚟
作者: Kian76    時間: 2006-8-30 08:28 PM

Originally posted by LU at 2006-8-30 06:33 PM:: k: C7 e9 g' [! P7 e0 z
欣宜比人偷拍只會比人覺得係佢本人想搏出位, 仲會比人叫佢離開香港唔好返嚟
  \0 u* Q; P; y  ?" I* I0 p9 Y  W! M3 M
呢個就係人性既人面目。一班選擇性衛道之仕。
作者: 阿感    時間: 2006-8-30 09:32 PM

巴士阿叔都投訴自己被打警方沒有高調處理
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2006-8-30 10:59 PM

Originally posted by KoBe~8 at 2006-8-28 03:11 PM:
# T% R( ~. X( y4 f3 X$ L/ L$ |: f/ B) x. x$ |
我都係咁話
, G8 e  J  R) n4 p, j) Z8 rx2
作者: Kian76    時間: 2006-8-30 11:40 PM

Originally posted by 阿感 at 2006-8-30 09:32 PM:, c& a& E/ ~! }( u3 y
巴士阿叔都投訴自己被打警方沒有高調處理
3 C0 ^$ [8 ?, x  f8 R  ?; W

$ C; b) L$ z" {; K算啦,同人唔同命。
作者: magic    時間: 2006-8-31 07:29 PM

Originally posted by a1036043 at 2006-8-27 07:12 PM:6 g  L) R* g* l  v; m
如果欣宜比人偷拍換衫;長毛係公眾地方比人集擊...
  c' h$ i5 t. Q6 N7 Y2 ^; ~香港政府會唔會咁重視;警察會唔會高調處理呢??
# j+ D8 t) a5 A3 I我諗唔會啦....
& _4 X$ w4 I) m  G9 s% R
欣宜畀人偷拍換衫........???一定係佢畀$$人影的..........
作者: vv1668vv    時間: 2006-8-31 08:02 PM

要寫的話,不如直頭寫
( N- p" |* x0 \! A+ h) D! F, P欣儀 搞大 長毛 個“肚”宣佈結婚。。?!
2 `3 @0 L) Q/ w" E何止會多人高調處理?
4 p8 {  W$ h. @% p* J6 Q距老母分分鐘揾人搞掂埋你!
2 Z8 Q& h- D. }6 c) c! T5 \
1 z2 z0 v8 d" D. j; g[ Last edited by vv1668vv on 2006-8-31 at 08:12 PM ]
作者: dllm    時間: 2006-9-11 11:38 PM

欣宜比人偷拍盞益左her !

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0