標題: 威士忌加可樂一起飲會點架? [打印本頁]

作者: a1036043    時間: 2006-9-1 04:08 PM     標題: 威士忌加可樂一起飲會點架?

威士忌加可樂一起飲會點架? 係唔係易醉d架...? 女仔飲左會唔會危險d架 ?
作者: kakeidevil    時間: 2006-9-1 04:10 PM

你試下咪知囉
作者: d228216    時間: 2006-9-1 04:15 PM

Originally posted by a1036043 at 2006-9-1 04:08 PM:( j# J% v8 {8 I
威士忌加可樂一起飲會點架? 係唔係易醉d架...? 女仔飲左會唔會危險d架 ?
2 j& T7 G3 c" f睇吓咩比例啦....
& U# d, b# O$ J0 S) a) h$ d9 S' k' ]9 v$ Y  Y6 z& l$ S
1支可樂加幾滴----冇事9 j6 j# P' q6 e
1支威士忌加幾滴可樂----都冇事, 因為飲唔落" U0 J. h: h/ ~
1半l半就....................
作者: 艾奧羅斯    時間: 2006-9-1 04:31 PM

要睇下點溝!冇乜特別!5 Z, ]% W- Q# f7 t* z/ D
通常..(可樂9份:威士忌1份)唔易醉既,但係對真係小小酒精都唔得既點都死啦!!
7 s, d/ q, v8 t" p$ v溝蜂蜜綠茶(份量同上)再加幾粒冰會好飲DD..
作者: bt新之助    時間: 2006-9-1 08:00 PM

我之前都試過,冇乜野丫+ v. M  y$ N2 R# f& V- J
反而飲小左因為可樂有氣: P" c9 K+ @+ Q
XD
作者: fmchelloauntie    時間: 2006-9-2 07:45 AM

威士忌加可樂...我勁鐘意囉~不過唔係自己溝,而係買"jim beam with cola"...唔知hk 有冇...好好飲~
作者: 12d3    時間: 2006-9-2 12:08 PM

酒精+甜野=易d醉$ g7 E& q+ _5 `4 R2 q
是定律
作者: pker    時間: 2006-9-6 10:08 AM

雲big + 紅酒 gd a~!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0