標題: 海洋公園halloween [打印本頁]

作者: au212001    時間: 2006-9-9 09:44 PM     標題: 海洋公園halloween

今年海洋公園halloween又來啦, 但今日先開始俾人買菲, 但今早一睇
$ u: B$ E3 _- Y- `已經冇佐好多菲, 我放假個幾日的至尊已經俾人買晒
% f+ c7 C, x6 P8 e3 e今年海洋公園真係識做生意, 多個晚餐的至尊菲竟然成$400..唉' i! S0 w6 Z" j) m% F
而且我又吾知今日開始買, 睇到的時候已經.....冇晒我想要的時間6 S' ]& J1 |: Z) Q1 A
唉..可能要等到20號, 買3百幾蚊的菲....唉,,如果成$400, 我真係覺得有點貴
* S6 j% X1 c7 j" A: ?% \) i講真, 海洋公園的halloween的確搞到好出色, 但今年搞多佐個$400ge..2 F6 V+ ~( c0 P# j2 w% z% N- y
分薄佐上年至尊個d菲..唉...有點吾開心....
* Z; G8 e. o$ w+ E5 e3 {8 V5 q: q5 L雖然都有$195 ge..但我上年的經驗話我知, $195個d玩吾到鬼屋,
& `) M2 F- b, L因為玩一個分分鐘都要排成1個鐘....
7 F2 x9 c7 H7 V3 H' ]# g8 ~6 w4 A, H# z9 ]: J
吾知咁多位今年會吾會去le?..
: g! A: \2 ~' [( ^4 D同埋你地今日之前知吾知今日開始買菲呀?
作者: atimsi    時間: 2006-9-9 10:22 PM

我尼个月先去完~~感觉吃野就真系贵过出面好多好多!!!!!!!!!!!!!!!' u& t+ d, Q4 {
不过里面真系好好玩~~~
3 [! C6 C+ D$ d$ C个人觉得香港海洋公园同日本迪斯尼有得挥阿!!!最爱都系D海豚仔~~~哈阿!!7 u( B4 I8 p8 f# \" V3 V
真遗憾,杀人鲸……  D$ F, _7 v& c& ?
halloween应该都几正喔~~~上年Kelly比五颗星!!!
作者: YingTung    時間: 2006-9-9 11:01 PM

講真,唔買至尊飛既真係無得玩咁滯。
作者: au212001    時間: 2006-9-9 11:21 PM

Originally posted by YingTung at 2006-9-9 11:01 PM:
6 E( W& e2 L2 S- c' g2 {! `講真,唔買至尊飛既真係無得玩咁滯。
2 V; t' i" C! G/ L" T( ~( r# r
* t: _4 O2 |9 F: E* ]8 T- U
所以如果買吾到至尊, 我今年應該吾會去; y& r6 N% f9 e% g! V# M8 k) E2 U
都吾明白今年d菲點解可以買得咁鬼快...
作者: 中華卡樂b    時間: 2006-9-10 12:39 AM

我今年都去呀,真係好好玩( A2 O- M6 W3 |4 m. f
唔知點解係海洋公園玩足一日真係好好feel
作者: homan~    時間: 2006-9-10 04:18 AM

Originally posted by au212001 at 2006-9-9 09:44 PM:5 b, w6 e4 j$ O' b/ F
今年海洋公園halloween又來啦, 但今日...
: Q% y! X) |/ |/ V2 @
$ d& I+ F  ^- l0 I6 d, k咁大劑 ?! 3 {* @9 F5 V3 t* |9 H) d$ r# A
仲諗住同條女去既tim
2 k9 G4 r6 h( B' H% F$ K# D8 @* V5 \9 V0 H# m- \- o7 D
依次破產啦
作者: Kian76    時間: 2006-9-10 09:59 PM

乜原來有分至尊唔至尊??年年我都只係俾錢出黎......朋友or條女攪掂晒......
作者: au212001    時間: 2006-9-11 12:32 AM

心有點灰....5 @6 D7 w; x& m% O  Z
睇來... 大家都係吾知昨日開始買菲..但d菲又冇得咁快...
& m; p: P0 N& H& H* _1 D5 u真係,真係..分分鐘鐘捱貴菲

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0