標題: 兩齣近期優秀既電影 [打印本頁]

作者: ayesilent    時間: 2006-9-23 01:35 AM     標題: 兩齣近期優秀既電影

1. 穿 Parda 的惡魔
/ D0 a/ d: |2 l! m9 _9 ^5 S2. 命運自選台: U! @/ h5 G9 L8 L, g9 `  d

! y4 |* W; D  H8 S' g5 a兩套片既內容好唔同, 呢度我唔會寫出黎, 我希望有人會入去戲院睇。我想講既係, 好好睇, 唔係講笑, 用依個 a/c 既所有積分做擔保, 雖然唔係好多, 但我真係想推介呢兩套戲俾大家。1 ~" _/ G1 V+ M6 {$ L/ \
; j% t5 q9 k+ g
呢兩套戲終歸都係想講人要珍惜事物, 包括自己, 橋段都幾老套, 但我想講, 各位睇完兩套戲, 大概會搵到遺忘已久既心。
: q0 _1 y# |0 [! |5 ?9 Q6 K" a9 U! p4 {; i2 v+ F
人真係好奇妙, 請用心去睇呢兩套戲, 謝謝。
作者: jeff_0930    時間: 2006-9-23 10:19 AM

好...support先
作者: VIIV    時間: 2006-9-23 11:24 PM

1. The most important thing is inner beauty......
) |( T* s$ X2 m+ X. N0 s; R) g3 _7 B! E- F
2. "It's just cornflake after all........"9 J& s" y0 c) @" Q/ O7 ]8 \
; b* U4 _3 K0 ?& M$ m9 Y
I sincerely argree with ayesilent .........either one won't disappoint you.....
作者: @娛樂滿紛    時間: 2006-9-27 06:09 PM

橋段超 老套 不過我都覺得吾錯,
作者: ar琳..    時間: 2006-9-27 07:11 PM

我想睇命運自選台AR!! 我覺得會好好睇 !
作者: jeff_0930    時間: 2006-10-16 05:45 PM

2套都係好老土既橋...但好既地方係電影中, 主角敢做敢為 (其實亦反映到自己欠缺改變既決心, 唯有錯足一世)
作者: Rika    時間: 2006-10-17 11:41 AM

"穿 Parda 的惡魔" 我有d想睇

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0