標題: 中秋有咩做? [打印本頁]

作者: ken1    時間: 2006-9-24 11:07 PM     標題: 中秋有咩做?

咁多位板友
. F8 @" o. m7 W' L; Y6 X- O9 t唔知今年中秋大家有咩做呢?8 q4 C0 M8 a4 S- ], G( b
我想知大家有咩好介紹# a+ p1 Y) _+ ^1 \. L
我今年又唔想落沙灘個d
) b6 ^" s1 `* F. w7 f  F" P3 _- {; u) D: N4 ?% ?+ a
我d fd話去釣墨魚
! y+ `: k! P' W但係好似好貴同埋我冇乜呢方面既DETAILS7 x& e% Q$ a: [" S) w
同埋大家SUGGEST個陣要諗埋我地呢班中學生既經濟能力唔該
作者: tomken    時間: 2006-9-24 11:21 PM

釣墨魚都應該幾平...6 m+ P6 z$ b3 j4 l# U
但問題係...當你釣唔到時就會好悶
作者: LU    時間: 2006-9-25 12:53 AM

可能同朋友搵間渡假屋玩啦
作者: hold_find    時間: 2006-9-25 01:18 AM

做人lo
作者: jui    時間: 2006-9-25 05:20 PM

BBQ
作者: ronald001120    時間: 2006-9-25 07:34 PM

玩立足
" @2 V/ s1 K' {呢個立足有兩個意思
作者: 阿感    時間: 2006-9-25 08:36 PM

賞月o羅
0 A% |& `; v8 c7 F. J+ n9 L# O1 V中秋佳節,人月兩團圓,拿張枱布,拎幾隻月餅,生果9 D% \& e% }2 N0 |6 T6 b7 t
一家人/朋友坐o係公園度望下個月光,食下月餅,經濟又實惠! P8 J) E2 r- d$ b; j  r) E' {1 p  b
我見好多人都係咁做,不過我自己都冇試過
作者: ken1    時間: 2006-9-28 11:23 PM

仲有咩建議?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0