標題: 點解女仔甘鐘意去台灣 [打印本頁]

作者: Dinezz    時間: 2006-10-12 02:04 PM     標題: 點解女仔甘鐘意去台灣

點解女仔甘鐘意去台灣* ?) G6 t9 `$ X. v2 Q
8 S! K6 ^1 S4 M
點解女仔甘鐘意去台灣買書 ,香港其實也有很多書店呀
! _) l: s" d  X1 A# V* C6 _' l  ~* z/ a' T% p
點解女仔甘鐘意去台灣cafe ,香港其實也有很呀4 P* c5 n# _6 ?' J8 K, [

8 u, q" D% S0 Y1 v$ I* Q+ C) ?/ t5 N那裡女仔會覺得台灣很有情調
作者: 問題王    時間: 2006-10-12 02:09 PM

--下~我覺得女仔鐘意去歐洲多D喎
作者: bt新之助    時間: 2006-10-12 04:20 PM

唔係鐘意去日本嗎?
作者: Poker    時間: 2006-10-12 11:50 PM

我都想問呢個問題好耐.... & Y% k. S) k) u4 b% y
仲要通常都係鍾意自己一個自由行...
作者: 王晶    時間: 2006-10-13 01:14 AM

Originally posted by Poker at 2006-10-12 11:50 PM:2 p' r% `. S: s2 J" M" p2 l: i8 M9 S
我都想問呢個問題好耐....
4 b+ }5 j2 _$ i# n/ P9 E& g仲要通常都係鍾意自己一個自由行...
' P# l& J& Z0 i4 R# G) ?% |

: @: [% `" G" l我去旅行通常都鐘意自由行....8 A9 y* b4 l/ v
你唔覺跟團好辛苦架咩~成日上車落車 晨早CALL你起身~有時又唔知帶你去邊買野

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0