標題: 我想買去一次泰國平均一個人計埋團費一般要用幾多錢? [打印本頁]

作者: Kian76    時間: 2006-10-23 12:07 AM     標題: 我想買去一次泰國平均一個人計埋團費一般要用幾多錢?

我打算11月去,兩個人,我要出埋對方o個份錢,大約要幾多錢左右??可以肯定既係,會玩水上活動,有冇人可以講d經驗俾我知??我想有番個預算。
作者: Kian76    時間: 2006-10-23 12:13 AM

作者: chong2002    時間: 2006-10-23 12:23 AM

ABOUT 3000蚊..連埋去果度玩D 野既洗費
作者: BeachBoy    時間: 2006-10-23 12:25 AM

咁洗唔洗計埋飲飲食食 , 手信 ...
作者: Kian76    時間: 2006-10-23 12:37 AM

Originally posted by BeachBoy at 2006-10-23 12:25 AM:. e; v9 ~. G& A3 i/ v
咁洗唔洗計埋飲飲食食 , 手信 ...
+ C$ c6 E* x$ d9 P4 X最好啦。
作者: Kian76    時間: 2006-10-23 12:38 AM

Originally posted by chong2002 at 2006-10-23 12:23 AM:
/ L! @* U! m$ @3 CABOUT 3000蚊..連埋去果度玩D 野既洗費
% T$ }9 \9 s1 G1 U
咁平??會唔會玩得好寒酸架??因為我係同條女去,唔想俾佢唔好既印象。
4 b3 @2 n/ U* |% a9 W4 K
  f) ]" A0 n* r- U/ I8 w2 l5 }, I[ Last edited by Kian76 on 2006-10-23 at 01:26 AM ]
作者: chong2002    時間: 2006-10-23 07:24 PM

差唔多啦...如果你真係想買野玩晒all ga...應該都係每個人3000蚊-5000蚊 到...% q8 x: ~4 q; X% v- k1 H2 L6 z
領隊介紹咩叫你買,你就唔好買果d,呃你錢的
作者: Hkwan    時間: 2006-10-24 06:43 AM

你想住d咩酒店先
9 y$ M* B( T9 t7 E9 w" t8 w0 l住好d就梗係貴d啦

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0