標題: 天子6洪武大帝 [打印本頁]

作者: cmyming    時間: 2006-12-9 01:32 AM     標題: 天子6洪武大帝

請問大家有無睇天子6,我覺得好正,畫功好及故事節奏幾爽快.玉記緊排作品之最.神兵6都幾好,唔錯....
作者: magic    時間: 2006-12-12 11:13 AM

Originally posted by cmyming at 2006-12-9 01:32 AM:' c. z, d; e: t2 _( D" \; s
請問大家有無睇天子6,我覺得好正,畫功好及故事節奏幾爽快.玉記緊排作品之最.神兵6都幾好,唔錯....
& }, E8 A1 b' E2 Z  |1 y. u5 `
.......肉記...如果冇左D皇親國戚搞亂間公司..重好呀!!
1 J* S+ U, A( C6 R8 N1 p; h{..識人在入面做...勁@$#$#%%#黑暗..}..
. g' U5 z! z- ^) e& d4 B% B' c5 h5 T$ [/ @, T
[ Last edited by magic on 2006-12-12 at 11:18 AM ]
作者: 左輪仔    時間: 2006-12-12 07:26 PM

Originally posted by cmyming at 2006-12-9 01:32:
9 J2 F, j9 F: H5 b4 A& c% x請問大家有無睇天子6,我覺得好正,畫功好及故事節奏幾爽快.玉記緊排作品之最.神兵6都幾好,唔錯....
1 A- ?5 G; N5 `3 k
你想講神兵3.5,定係神兵F呀?: |: W1 o$ j  ^! A0 i
肥黃而家想搞革命,其實都唔知佢想搞咩,# g  z; m7 q* Q
我覺得只係改左佢本本漫畫冇咁拖得咁長囉
作者: magic    時間: 2006-12-13 12:17 PM

Originally posted by 左輪仔 at 2006-12-12 07:26 PM:
5 }5 H0 r$ ^2 I8 z
2 e! e: E2 j; r' Y你想講神兵3.5,定係神兵F呀?
# C( T: I7 a( C( U9 V) a肥黃而家想搞革命,其實都唔知佢想搞咩,
8 }- I+ Q+ ?1 }4 }9 z5 T2 j& E我覺得只係改左佢本本漫畫冇咁拖得咁長囉
+ w" W' J, }' z; m$ p# L3 gD書細本左....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0