標題: 快餐店哈迪斯明日結業 [打印本頁]

作者: ronald001120    時間: 2006-12-27 01:40 PM     標題: 快餐店哈迪斯明日結業

本港美式快餐店哈迪斯由於未能就特許經營牌照續約達成協議,將於明日全線停業。4 U4 T. w( ^5 ~

6 Z- {0 {& d' U+ `: Y; }9 z) `哈迪斯位於中環及馬鞍山兩間店將於明日停業,灣仔分店已貼出租約期滿的告示。
; v* }) C) M- k
% g9 t  \, @3 k( R5 u
; o7 X) [  R: a3 ^依家先執既咩
1 \* x2 x  t6 C" w9 D+ d& i" E: |我依為好耐之前已經執左
作者: specificness    時間: 2006-12-27 01:47 PM

我最記得佢$5.x一個磨菇飯……以前lunch無錢,就去買黎頂肚……
作者: pigcat    時間: 2006-12-27 02:32 PM

唉...唔制ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: hahalung    時間: 2006-12-27 04:07 PM

好耐之前已經汁左好多間...
( r; N+ I0 x4 j9 U! P- ]我覺得佢d雞好食過kfc @@
作者: markhk1232003    時間: 2006-12-27 04:10 PM

是否得番kfc 同老麥玩?
作者: oicoic    時間: 2006-12-27 04:26 PM

講真....本身得番幾間....." Q( P' G1 v& u" o; X# w
執晒都唔多覺眼....
作者: hold_find    時間: 2006-12-27 07:54 PM

可惜!我覺得哈迪斯好食過KFC,不過執吓又一間,執吓又一間......
作者: nono_comdan    時間: 2006-12-27 10:58 PM

好耐沒食了,以前西九有一間,我好喜歡去
作者: yuri    時間: 2006-12-27 11:11 PM

之前又話唔會執ge  
作者: hoyiu    時間: 2006-12-27 11:47 PM

Originally posted by hold_find at 2006-12-27 07:54 PM:
) T* A9 Q  B+ F/ p' ^可惜!我覺得哈迪斯好食過KFC,不過執吓又一間,執吓又一間......
. K" x6 f2 O  ?( Q5 k  剩系計 薯條都好食過老麥la
作者: littlepig    時間: 2006-12-28 01:36 AM

四叔近期搵咁多,旗下既哈迪斯竟然要執笠..........$ o# R- m4 \5 U1 B# [  c3 d
1 B7 I1 n' K: G* \& j
痛不欲生
作者: lookityourself    時間: 2006-12-28 01:41 AM

我覺得佢d 炸野都好食過哂Mc'Donalds 同 KFC
作者: em610610    時間: 2006-12-28 01:55 AM

D磨菇飯仲好食過KFC,好唔捨得
作者: 當少    時間: 2006-12-28 04:35 AM

慘慘慘,又一間好野結業,好唔捨得,但香港真係做得比較差,美國嘅哈迪斯喺各方面都好啲啲
作者: achan87    時間: 2006-12-28 09:49 AM

好可惜,我都經常去呀
作者: 喂喂喂    時間: 2006-12-28 10:25 AM

我以前去開馬鞍山果間,最鍾意食個牛肉飯.....: N, A9 Q& \7 K- E. \/ x) ~1 e
7 S8 `+ _- g4 m& @0 b7 A+ j
而家執得就執,遲早得番M記.....
作者: lypoon    時間: 2006-12-29 12:01 AM

哈迪斯其實唔好食, 不過摺左kfc 同mc donald 就更加冇competitor 啦~
作者: 自護    時間: 2007-1-1 03:08 AM

好可惜…其實哈迪斯好正的
作者: tkc314    時間: 2007-1-2 12:28 AM

係hk唔出名.." k0 v% L. z: D5 F# f
/ }5 u1 Z& _7 u4 [* q5 p
點都挨唔到嫁啦..

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0