標題: 女仔係咪好鍾意玩 hard to get ?? [打印本頁]

作者: cainemansion    時間: 2006-12-31 02:51 PM     標題: 女仔係咪好鍾意玩 hard to get ??

我鍾意左個女仔...我覺得佢對我都有小小feel...但佢好似想俾d考驗我咁, 成人對我不理不睬...其實女仔係咪好鍾意咁玩 (hard to get)...因為真係好辛苦... 同埋點解佢地要咁做??
: v. d( ?  G$ z$ }8 k8 V" v( U明明有小小feel,又要玩hard to get, 咁即係想點..hard to get 有咩意義...
作者: cazykiller    時間: 2006-12-31 03:11 PM

我都係咁= =同你一樣,都係中意左個女仔,佢好似對我有D feel,但佢又對我忽冷忽熱= =好慘呀> <
作者: Kian76    時間: 2006-12-31 03:27 PM

Originally posted by cazykiller at 2006-12-31 03:11 PM:# a5 k- g, n1 Z1 |( v
我都係咁= =同你一樣,都係中意左個女仔,佢好似對我有D feel,但佢又對我忽冷忽熱= =好慘呀> <
4 ?; n* ~3 b& |% i4 f' Q
# g' [$ y( h5 d5 f) a# F2 g3 w
我以前有個鐘意既女仔又係,一時會勁鐘意癡實你,一時又會勁憎你,勁極端,係冇乜野激倒佢底下,無神神一見面就定左往後時間既命運,哈!!
' `/ `$ j/ X# O7 `0 z) k$ ]/ Y6 d( u( t
當時勁無奈,唔知係佢既心情轉變快定係佢特登玩野。
作者: 比沙路    時間: 2006-12-31 03:45 PM

Originally posted by cainemansion at 2006-12-31 02:51 PM:
1 S" t; h3 u! y+ L( y3 w+ C我鍾意左個女仔...我覺得佢對我都有小...
/ M; d' T- o- r1 K8 b其實你應該相信自己既直覺,如果你認為佢係對你有feel! J; t. ?! I# ~1 N/ u, _# z  V
應該同佢搵d話題,然後再間接咁問吓佢對你既感覺係點0 E* t2 T$ t; g1 X) U; k; {
如果佢好直接同你答,凡諗佢都休同你玩玩下,唔會長
5 n& I* K2 }; x2 B: H6 M& x但如果佢唔係點識答,姐係證明佢係對你有feel
, A* _8 \7 f2 J咁你就要追佢啦,唔好怕佢會對忽冷忽熱,直接d咁會好d既; o; g9 Q" c$ _$ n; i* n5 L
祝你成功啦!!!
作者: cainemansion    時間: 2007-1-1 02:16 AM

thx!!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0