標題: 情人節~ [打印本頁]

作者: 心亙    時間: 2007-1-7 11:05 PM     標題: 情人節~

請問大家在情人節有乜搞作呀???和女友如何慶祝呀~???送什麼禮物好呀~?
作者: pigcat    時間: 2007-1-7 11:55 PM

會唔會太早@@?
作者: delete    時間: 2007-1-8 02:56 AM

咪係囉, 仲有成個月有多喎
作者: chong2002    時間: 2007-1-8 03:03 AM

果然愛女朋友!, N7 [: Q& J! q1 _
你好重視佢呀!
作者: 衰貓    時間: 2007-1-8 11:07 AM

都唔係,準備得黎差唔多架喇,好多訂位食飯既地方都已經開始接受預訂,早啲搞有著數既‧‧‧‧‧
作者: cgdmzlam    時間: 2007-1-8 11:13 AM

唉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~   驚緊        ~
作者: jol    時間: 2007-1-8 03:12 PM

有咩好提意 我上年只係同佢食飯ja
作者: cristiano3156    時間: 2007-1-8 09:42 PM

請家開始訂位都差唔多啦,你可以做d特別的野比佢嫁
作者: 心亙    時間: 2007-1-11 10:43 PM

我都好緊張呢......唔知點算好呢......大家有乜好介紹呀???食乜好呀???送一枝花是否很孤寒~???
作者: kaiwahleung    時間: 2007-1-11 11:41 PM

個個都有拖拍,真係好囉..
作者: loklok117    時間: 2007-1-11 11:58 PM

煮野比佢食
作者: hklady    時間: 2007-1-12 04:26 AM

好一個俾女又俾商家滾你錢日子 ...
作者: pppqqq    時間: 2007-1-17 08:57 PM

Originally posted by 心亙 at 2007-1-7 11:05 PM:. A! i' N1 L7 b& j% [
請問大家在情人節有乜搞作呀???和女友如何慶祝呀~???送什麼禮物好呀~?
& Q8 m0 i+ I' f: o7 ?/ Z/ q
搞作就緊係搞野啦
作者: pppqqq    時間: 2007-1-17 08:59 PM

搞d佢中意既野俾個驚喜佢
作者: ronja    時間: 2007-1-19 01:39 AM

其實出街食晚飯就最揾笨(俾人)# S/ ~4 j, Y/ t! v4 ]

; \; p1 h# ~! \" D+ T6 h# I應該留响屋企煮西餐食,candle-light-dinner,
$ ~5 n, N4 S' ^' f/ ?, L& x! f! Z食完就租碟睇,'Love Actually' or 'Notting Hill'7 N! Z/ h9 O- ^* |6 z- d
(都係一個好選擇)7 {- X! W4 u% _; \) I4 d  c- n
; o$ S/ y% t/ L7 Y! W) h
再之後,唔洗教啦!
  V! L) u4 Y) y1 v( P/ S) C1 |9 t' J/ a
) Y5 ^9 r* h  z如果要買禮物,Tiffany la!6 z+ W+ c8 z' V+ ^
D女淨係見倒個盒已經lum咗一大半啦
作者: jasonlam829    時間: 2007-1-19 02:24 AM

送個新男朋友過佢~~~hahaha
作者: 卡娃兒    時間: 2007-1-19 10:38 AM

Originally posted by ronja at 2007-1-19 01:39 AM:5 s9 z% b; J9 W. n- }, _
其實出街食晚飯就最揾笨(俾人)
9 A+ Z9 ?5 Q5 U1 g: g% v* x4 M+ s' T0 ]  v* _1 i2 A# ]; ?
應...
' x) N( |6 @8 c7 M; P. h% Q9 Z
* T, _& \+ }2 ~+ v9 i! ~/ }# q5 z" _7 B! \
冇錯超搵笨~"( \$ r4 N7 @; T, M4 b* b
我都諗住係屋企燭光夜餐~出面食真係好貴~"係屋企食完做乜都得tim喇二人世界,正,
- S+ p0 _9 T9 x; }& y花都好貴~"簡直係搶錢~"' c4 V8 P- b6 g; s& K4 o
禮物我諗住買情侶錶或介子仲有冇好提意??
作者: ronja    時間: 2007-1-19 11:22 AM

Originally posted by 卡娃兒 at 2007-1-19 10:38 AM:. r' w0 o( X. m% E) X! O4 o' \) J% B" @

# A9 P6 J  j0 v6 n' Q
, W/ [7 p/ X" p2 Q6 y4 @( X% k! m6 h4 q) r+ i5 B/ _4 K
冇錯超搵笨~":agre...
" U5 y& I$ s6 p. ?$ S+ V
情侶錶
+ J( _/ K6 a! t% O+ U/ u「不在乎天長地久5 W: B8 P( d  ?8 Z
   只在乎曾經擁有」
作者: 心亙    時間: 2007-1-21 06:37 PM

嗚,我晚上六點先收工,沒有太多時間跟女友一起祝呢~送TIFFINAY的產品???很貴呢~我諗住送情侶鎖匙扣(沒有品牌)、玫瑰花的模型, 但在哪裡吃晚飯,暫時還未想到呢~我將會送的禮物會否很CHEAP???請大家給些意見呢~我在淘大商場內,找到很多適合的禮物呢~的確的很不錯唷~同時,在這裡也找到一些馬賽克的DIY製品,很有意思呢~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0