標題: 大家覺得劉德華 [打印本頁]

作者: a5areal    時間: 2007-3-28 10:59 PM     標題: 大家覺得劉德華

大家覺得劉德華會唔會, 或者應唔應該見下果個女fans 楊麗娟呢?
2 q2 G. Y: I( T# x. e9 H7 h1 Q0 n" d
8 `0 U/ \- |4 @$ I2 a) @
! g( o; C! B4 L4 j& ^) Y我覺得佢真係會~
作者: SCM    時間: 2007-3-28 11:03 PM

Originally posted by a5areal at 2007-3-28 10:59 PM:
( I. c- H* r) b0 D. |大家覺得劉德華會唔會, 或者應唔應該見下果個女fans 楊麗娟呢?1 D0 B( \, q7 p/ G7 P0 z4 G

$ m/ x* d9 f6 X( x/ [. o" z, ?( ~' K9 {
我覺得佢真係會~
! ?, z3 c. F8 m6 S- q; ^+ I
如果佢見
: F4 D) Q: w2 _7 @4 u' L2 U  ^+ e可能會有d瘋狂fans有樣學樣
作者: xylitol25    時間: 2007-3-28 11:08 PM

of course唔好啦,一陣整多幾個楊麗娟黎以為激d就可以見佢咪死??????
作者: ohnaf    時間: 2007-3-28 11:15 PM

個亞媽都白痴既~~正一無腦ga~~佢老豆都係一樣咁無腦
7 P! X+ y1 T2 P: |% c( R咁樣寵個女~~真係成家都低低地
, R8 R( {- y6 a3 G& |9 j( h, o# r9 L# v4 @3 g
個亞媽仲要話~~已經死左一條命喇~~你(劉德華)係唔係想死多2條丫1 O& U% k6 D% l# x
3 n' W, N+ G- L5 I
如果比到你咁ar~~你下次又話要生要死
. ^7 ]# O: A% P9 A/ ]$ M: d+ c% L6 c/ U  v' ^9 m8 \* C& @9 w- A
個個都咁~~劉德華咪好唔得閒..........% g5 F2 O. @2 o9 O
' B$ z( t5 l8 K: I$ e- v6 }/ e( x
lee個世界咩人都有~~傻人就大把
作者: baatkung    時間: 2007-3-28 11:15 PM

連老豆條屍都唔理,寧願等華仔,華仔一定唔理佢啦,內地人D想法好另類架,人人都學點算呀!!況且佢地已經得寸進尺,見完又要見,重要一定要單獨10分鐘,滿足得佢地幾多呀?
作者: ronald711    時間: 2007-3-28 11:21 PM

好似話…
& `& _0 @5 y: g& F5 Z  H為o左save$$ 再黎見劉華
  ?: h8 a) Q9 z& L佢爸爸的遺體可能都唔要……
作者: SCM    時間: 2007-3-28 11:23 PM

Originally posted by ohnaf at 2007-3-28 11:15 PM:9 r' `" r1 E9 N7 K5 H
個亞媽都白痴既~~正一無腦ga~~佢老豆都係一樣咁無腦& S1 L, ?+ Y! U$ S
咁樣寵個女~~真係成家都低低地7 F& R) x, q6 G4 H7 X" w

# v9 |* B2 u, N( F( X+ U7 s個亞媽仲要話~~已經死左一條命喇~~你(劉德華)係唔係想死多2條丫) {( {* v$ [" P! c% Y6 I$ ^! ?$ O- a
. @8 R$ W, k5 F
如果比到你咁ar~~你下次又話要生要死( M- V" v2 c7 K! x9 t9 D4 n8 X

# B7 w1 I8 m8 Z  ^個個都咁~~劉德華咪好唔得閒..........
$ e  ~! z$ _, ^( M2 {) y, ~! g: K) E
) h$ U- @' l0 r6 N+ _lee個世界咩人都有~~傻人就大把 ) ?8 F: M3 o6 Q6 i

8 T" Z0 h: F1 }- [+ L& O
" o$ \2 ^9 R7 \" {7 t) A0 y7 g
算la 人都死左 唔好咁講佢$ A$ w6 P9 B* E' J
! {2 B4 h7 J; z- P2 `+ w
我真係唔明個女  間接害死老豆5 h( O! T% N: J$ ]# r5 U

# j0 A2 d0 _: t- X仲要搞到好似冇事咁
作者: ohnaf    時間: 2007-3-28 11:23 PM

Originally posted by ronald711 at 2007-3-28 11:21 PM:- t; z. f! a, Y& X3 y. F
好似話…
6 z, H* }5 O7 d$ m$ s1 i( C) A為o左save$$ 再黎見劉華
- a0 @. o- o9 i, r# a% b佢爸爸的遺體可能都唔要……
9 Q" P" U& V$ G* L
5 T" ]# f5 h( ~; r  x. ^唔係掛...........真係食屎大ga全家都~~..........我諗佢亞爸~~死左都起番身........(不過可能話佢做得岩)
作者: 9966    時間: 2007-3-29 12:13 AM

追星個個女仔其實屋企都有問題la2 J* t/ Y7 H0 m
邊有可能十幾年泥唔洗打工日日靠屋企人照顧ka
作者: karen0123    時間: 2007-3-29 12:40 AM

我覺得劉德華如果因為呢件事見呢個瘋狂女fans,可能會令佢仲得唔到教訓,一錯再錯。...
作者: eric911    時間: 2007-3-29 02:35 AM

相信這刻的劉華不知怎做。見又唔係、唔見又不是。但他應該會見這位fans,點都要安慰下她,但一定是私低下,不會見報。
作者: nonofung    時間: 2007-3-29 02:45 AM

好明顯係個家庭問題,女又癲,家人又陪佢癲。' |5 a$ Y: b2 S; l4 Y+ u
人地家下老馮見佢嫁咩,真係學李家誠話:「唔洗做牙」
作者: specificness    時間: 2007-3-29 10:09 AM

建議劉德華唔好見佢,但親筆寫一封信比佢,勉勵佢努力做人。見佢等如鼓勵佢呢種生活方式,不見佢又怕引起更激行為,因此寫信,表示他的關心,但明確表示,一日未見到佢重新做人,他不能見佢;更應表示如果她一直是這樣,劉不願意有呢種粉絲。劉德華一定要明確表示自己的立場才有效,因為明顯地呢名粉絲(及她的家人)腦筋不大好,清楚說明尚且不知他們能不能理解,不清楚明確表示,他們極可能不清不楚的又「誤會」了。
作者: head    時間: 2007-3-29 10:16 AM

Originally posted by baatkung at 2007-3-28 11:15 PM:) Q* X0 l6 a" w" F2 U
連老豆條屍都唔理,寧願等華仔,華仔一...
% s3 w" Z8 E0 l# k8 G! n$ R' U0 ?+ x
6 x1 J6 Y0 ^' n- r! n
同意  連老豆死左都唔理 一心要見劉華就知佢有唔妥  8 I4 [7 g9 _% a& @3 r
見得一次 就會想見第二次 唔通次次滿足佢既要求 滿足到幾時8 P/ b0 F6 |! d" m) N1 _1 d

作者: littlecat200566    時間: 2007-3-29 10:51 AM

尋日睇第一手真相,覺得個女人真係有d變態,華仔好慘
作者: 王晶    時間: 2007-3-29 01:35 PM

劉華成日都遇到呢d痴線女人 以前仲有個俞可欣 一直要人叫佢做劉太..
作者: alantai    時間: 2007-3-29 04:59 PM

以華仔性格,佢應該會再見條女% n3 `2 e6 ~& ~5 B# ^
不過再見面唔知會幫佢定係害佢
作者: vcrcan    時間: 2007-3-29 05:19 PM

單獨見面應該就唔會,但可以考慮在傳媒面前再見一次勸解下,咁就仁至義盡了
作者: 奇    時間: 2007-3-29 06:15 PM

單獨見面??危險性都幾高
' @" I, F" N* R0 f點知佢顛起上黎....
作者: SCM    時間: 2007-3-29 07:49 PM

Originally posted by at 2007-3-29 06:15 PM:
6 w" V+ Y( e. p' d% g, h單獨見面??危險性都幾高
. O. u3 i/ `. I4 l! J點知佢顛起上黎....
% w1 }' ^. e; y$ r重演荊軻kill秦皇既場面
作者: pc20001103b    時間: 2007-3-29 10:32 PM

其實我最難接受既係佢居然死埋老豆都仲要見劉華3 t( {4 a' g: V8 q
仲話係完成遺願....好似為見劉華死老豆都值咁
作者: ohnaf    時間: 2007-3-29 10:45 PM

Originally posted by pc20001103b at 2007-3-29 10:32 PM:1 T" a: P/ }3 z( W; J+ w
其實我最難接受既係佢居然死埋老豆都仲要見劉華- U: |2 q5 I" }; j: V% e
仲話係完成遺願....好似為見劉華死老豆都值咁
* J. g7 p/ y& @* Z5 X6 G- t( o8 u: e1 c: \# g( x0 g5 ~
岩岩係亞視見到個女既~~~又係度鬧劉德華~~真係變態
作者: a5areal    時間: 2007-3-29 11:59 PM

佢地居然將成件事既責任推哂落劉德華度~
# d# N0 G/ C) s6 `* m好似一定要有回報咁...
作者: hkchanhei123    時間: 2007-3-30 09:53 AM

唔好見佢.....等佢得到教訓
作者: 大優勢    時間: 2007-3-31 11:51 AM

個個都話見+ e  A0 ]1 G* P& G1 h% E" a
人地唔洗揾食啦
作者: s_mon    時間: 2007-4-1 01:16 AM

尼d人都痴架啦,就算華仔見左佢,佢又有第樣嘢架啦,而家仲話要劉華陪賞50萬比佢地喎,比條毛你就有,全家都忽忽地,講到尾咪有係想攞人地着數
作者: 塵埃    時間: 2007-4-1 01:48 AM

低b= = 根本冇必要要見佢
/ g1 c1 ?! l, R) H! T呢d咁既人死左老豆都唔理 仲要見佢?
作者: 傅穎(Theresa)    時間: 2007-4-2 12:33 AM

要啦,點講都好可以解決既咪去做囉,大家都開心
作者: 9966    時間: 2007-4-2 12:48 AM

我覺得劉德華一定唔會見lor
作者: choikk01    時間: 2007-4-2 09:57 PM

見面只會繼續俾false hope佢

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0