標題: 你割左包皮未?早洩? [打印本頁]

作者: lky010185    時間: 2007-4-19 07:56 PM     標題: 你割左包皮未?早洩?

你割左包皮未?割左其實係咪真係會持久d2 X, ?) \1 P: T1 e7 ~1 ?8 L
因為無割包皮ge人反起包皮時掂落d肉度都相當敏感,甚至有少少痛,
1 @  ~% j+ h* D/ p: f  q& o, s& Q我問過d未割ge fd,全部都有咁ge問題
$ J; @& h8 u/ |但割左ge fd就咁掂佢都無咩感覺,咁無咁敏感係咪代表可以持久d?
, M# r: `& [' {同埋打飛機你地平均幾耐出?我幾日唔打ge 1分鐘度就出,會唔會有早洩ge問題?
作者: eric911    時間: 2007-4-19 09:02 PM

你幾多歲呀?一定係性經驗好少啦。包皮過長會令你碌O有污糟野,又會影嚮性交﹐所以要割﹗打飛機快出係因為你無定力,收放不自如,所以你唔好召妓住,唔係就好唔抵,俾條女搞兩搞唔使十五秒就出,蝕晒水呀。
作者: lky010185    時間: 2007-4-19 09:32 PM

Originally posted by eric911 at 2007-4-19 09:02 PM:3 J8 K! q; L4 s9 M4 g4 e
你幾多歲呀?一定係性經驗好少啦。包...
7 ?- b6 ^' i& K" G- |/ K17歲,,實不相瞞仲係青頭仔,,我個人好少野講,,所以咁大個淨係拍過一次拖( w; W' ]- I9 ~! a8 y- W0 |! H4 {
我意c唔係控制唔到ge,但係佢有想出ge意欲lor,要制止都可以ge" K, |1 l, [% v! b* j. q
我知係醫學角度的確係因為過長驚唔乾淨要割,,但我頭先講ge野唔係都係咁ka 咩,即係無咁敏感
作者: kingsun2433    時間: 2007-4-20 01:06 AM

人生就係為左切包皮,打飛機?
作者: 小强    時間: 2007-4-20 01:54 PM

Originally posted by kingsun2433 at 2007-4-20 01:06 AM:
6 d' ^! @, h# E! e( B人生就係為左切包皮,打飛機?
$ f! f+ ?' |* N% S0 y/ ~5 q" Y
3 d. l# B9 R( x) @

% v7 R4 X* j5 g* g( S/ `; c  s3 I% ~( S
17歲 ma .....forgive him la.... his 人生 only 打飛機
作者: felixpo    時間: 2007-4-20 04:27 PM

Originally posted by kingsun2433 at 2007-4-20 01:06 AM:: u  D' K" r; i) w0 e3 w1 r( @- s
人生就係為左切包皮,打飛機?
5 y/ B7 Q8 p# y2 c1 }" X
) I/ ^8 `1 t+ H( D: H& V! V6 ]睇完呢句野笑左 LOL: Y) f. H9 a) o5 \4 ^
呢句好得
作者: kg611    時間: 2007-4-23 03:35 AM

反得開就冇問題, 唔駛驚!
作者: 大優勢    時間: 2007-4-23 12:08 PM

Originally posted by eric911 at 2007-4-19 09:02 PM:
. G4 S: }, ^" e2 Z: A) x1 g. g& W你幾多歲呀?一定係性經驗好少啦。包...
" y! ?. Y/ n: l+ y0 ~8 l1 D' S4 r) K4 p: u0 T4 N! M

2 w% {& k% Z( d0 K: t: s7 M# Y咁你下次唔好叫兩隻喎
作者: zane88    時間: 2007-4-23 12:52 PM

Originally posted by kingsun2433 at 2007-4-20 01:06 AM:
# @% {/ l+ f: y+ l" |' L; _5 g人生就係為左切包皮,打飛機?
9 C2 W! n/ d  l.....呢句太正喇..~!!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0