標題: 大家估 神棍聰 爭產會贏嗎? [打印本頁]

作者: magic    時間: 2007-5-3 05:04 PM     標題: 大家估 神棍聰 爭產會贏嗎?

大家估 神棍聰 爭產會贏嗎?
作者: Juninho    時間: 2007-5-3 05:06 PM

我估好大機會係 逼對方 接受庭外和解,分番十零二十個巴仙都唔駛憂。
作者: head    時間: 2007-5-3 05:28 PM

唔知點解 我覺得神棍聰係會贏
作者: 12d3    時間: 2007-5-3 05:29 PM

真相係:
; ]4 i- o( l) h龔家派出神棍聰爭產, 爭嬴左, 龔家同神棍都有$落袋, 唔駛捐出去.
作者: wer    時間: 2007-5-3 05:51 PM

Originally posted by magic at 2007-5-3 17:04:$ J. G3 V  A% K2 H. a: `- i
大家估 神棍聰 爭產會贏嗎?
- _7 z0 p3 z0 U
會........輸
作者: cheapcheapcheap    時間: 2007-5-3 08:08 PM

我覺得佢最後會入獄tim
作者: playbr2    時間: 2007-5-3 08:44 PM

Originally posted by head at 2007-5-3 05:28 PM:
+ y$ ~  J' t' q" |  I$ k# M0 k唔知點解 我覺得神棍聰係會贏
3 E# t7 d9 Y2 f7 w$ u5 ^8 E- C& k1 O$ b' u1 T
me too 英雄所見略同 head兄 , 我地真係岩key , 莫非你同我一樣都係窮光蛋 , 幻想一朝飛黃騰達 , 承繼某某富豪巨額遺產  & ^( u! z7 }8 d. D) Z6 F

4 f- p0 Q# n3 B( W9 Vp.s. 如果大家同我一樣的話, 請一起接龍  n- d4 T  K# e* S5 X& O

1 G" U6 H2 v) ^/ P  m接龍: 係窮光棍蛋一名, 幻想一朝飛黃騰達 , 承繼某某富豪巨額遺產 X 1
7 M6 c; u, E. @6 }- J- B2 Z4 ]+ e( C2 e. n) K
[ Last edited by playbr2 on 2007-5-3 at 11:42 PM ]
作者: magic    時間: 2007-5-3 11:39 PM

...結局係..& F9 W1 w; J8 X7 F& E) n  V
..神棍贏左...但開心得滯...心臟病發..瓜左..D遺產畀哂个老妻..老妻又包左個神掍..結果又畀个神棍呃左...又D遺產畀哂个老妻...........
作者: 阿域    時間: 2007-5-4 10:10 AM

我覺得正常來說,"神棍聰"是應該會輸的,原因大家都知不必再多說。) Z% G9 n: Q: ?" S3 W2 o

6 y7 T& o  K9 q, V但有時我又會想,這位"神"先生既然能坐擁數十億家財,想必絕對不是善男信女來的,他沒有理由會想不到小甜甜的家人是一定會跟他爭到底的,絕不會白白將千億遺產分給他這個莫名其妙的神秘人。3 p& A( Q& M! \% Y

8 H8 g* ?8 j# f7 O. _, l! M" g+ O& y可是據一些報章雜誌的內文報導,這位"神"先生在小甜甜女士死後,就馬上購入價值幾億元的私人飛機,幾百萬元的名車,他這一些的舉動,給人的感覺好像胸有成竹遺產必能到他的手上一般,我想,他會不會真的擁有傳說中的"秘密武器"呢??
作者: head    時間: 2007-5-4 10:29 AM

Originally posted by playbr2 at 2007-5-3 20:44:
# d# `+ Y. f) S/ O8 R* ]0 o2 H! P! }  }2 a. X& R8 \
' \+ T* E) v) E, I
係窮光棍蛋一名, 幻想一朝飛黃騰達 , 承繼某某富豪巨額遺產
' O/ H' T2 @& q3 v7 v

. x: a  ~) d2 _  ]2 v8 ?; ~
/ j* `! |. ^7 f! q% n( R係窮光棍蛋一名                  全中  
- }+ _9 M3 O$ i+ d幻想一朝飛黃騰達               一半一半
0 o8 D. _  ~# c" v承繼某某富豪巨額遺產         錯晒   # t+ F7 {7 {; |' i! A0 z) q0 r& c
" o, e) {. A; {8 y  `9 [' t
因為唔想發  死人財  
' {7 Z4 S9 R. `2 r% D我只係想久唔久有幾個靚女比我上下    久唔久有幾百萬比我洗下  敢姐% z; H( }0 f; }
而~~2   相比起神棍聰   其實我都唔係好貪心5 V8 p( d  f. m& x3 c9 s; P
8 s0 F8 w8 i/ b5 G0 D, Y$ M
[ Last edited by head on 2007-5-4 at 10:35 AM ]
作者: magic    時間: 2007-5-4 11:59 AM

佢叫人..擺D尿在聽...谷財...好好笑
作者: 金富力士    時間: 2007-5-6 04:50 PM

佢比人打屎棍就真
作者: 奪命老妖    時間: 2007-5-7 10:30 AM

成千億,點會俾佢咁易袋落袋
作者: SCM    時間: 2007-5-8 11:05 PM

我想知龔如心傳仲會唔會拍

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0