標題: 香港點解咁多假野? [打印本頁]

作者: ASPP    時間: 2007-5-7 01:39 AM     標題: 香港點解咁多假野?

養班海關黎做乜?
作者: head    時間: 2007-5-7 02:02 AM

點多都多唔過大陸4 v! Q: A; z- y9 s4 N# ~
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=149082
作者: donald15    時間: 2007-5-7 02:11 AM

香港其實唔多假野1 K! X' h2 [* |* @2 b
不個呃都上黎食水深姐) H$ A. c2 R& u( o/ T! E+ E
香港既假野咪又係大陸拎過黎既
作者: magic    時間: 2007-5-7 02:13 AM

.......係大6學..
作者: bigfish    時間: 2007-5-7 06:24 AM

有冇聽過中國人劣根性?
. P& J; C* C: |- Y9 R我諗我答到你問題
作者: wind69    時間: 2007-5-7 07:20 AM

香港有咁多假野,係因為資訊發達......
7 y) J9 x2 f& S) ~8 P% A香港有咁多真野,都係因為資訊發達....9 w& E* N% S2 V6 ~3 M- L
# j. G4 q; m2 `5 D
廢話報告完畢
作者: vv1668vv    時間: 2007-5-7 07:34 AM

點解 總系  一雞死 一雞鳴 ?!% |! f3 v+ _# m

" z; v8 e* ?$ P! d. B “合作無間” 兵賊難分 ?7 p* F6 T/ K' q; l' H& Q
會唔會直頭比起 無間 更無間 ?
作者: pandh    時間: 2007-5-7 07:59 AM

香港0的假野響邊處黎0既呢? 其實咪又係大陸囉........ 0的大陸人嘈之前唔該先諗諗自己0的同胞製造左0的咩野產品先啦.........
作者: 12d3    時間: 2007-5-7 02:11 PM

因為香港人....
& @- z, I! K8 c3 ^; m% g  H讀書時代, 抄功課由細抄到大, 試題又返抄. 我地總覺得天下文章一大抄.( k; `1 n/ m) e: g
社會風氣又一窩風, 人做你又做, 人講你又講. 諗都唔諗就copy and paste
作者: ~冪雲~    時間: 2007-5-7 07:06 PM

Originally posted by 12d3 at 2007-5-7 02:11 PM:0 W+ y( a; x; p" X7 o) F; @! L( H+ ?
因為香港人....
( @! V3 E: n( R讀書時代, 抄功課由...
6 r+ q; {" N/ S+ h# f* F6 h3 T4 k7 m- E
真係唔好講笑....i absolutely agree 你講o既野....因為我都係其中一個抄功課o既一份子=P"
作者: y2h    時間: 2007-5-7 07:44 PM

比起大陸,香港呢D小兒科la

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0