標題: [車牌]考牌討論區(考咩波 幾多次先pass?) [打印本頁]

作者: ASPP    時間: 2007-5-13 03:44 PM     標題: [車牌]考牌討論區(考咩波 幾多次先pass?)

[車牌]考牌討論區(幾多次先pass?)
; Y3 I0 q' \7 G. x4 A' }
2 f- Z* y1 {# Z4 h考咩波  自動波定棍波?
) O# H+ a' V5 C% q5 r幾多次先pass ! o- U4 x- b8 S* H, R8 H' |$ x
1 {# O* D8 a" n& M  K( U( Q0 T( P
考牌先有冇咩特別事發生過~
作者: babo    時間: 2007-5-13 04:07 PM

考棍波~
2 p* T, D3 `6 w3 @* J3 B) p3 Q, c1次pass~
9 h6 x4 P: S0 K考既過程好順利...無咩事發生過@@, i2 I; }1 J* R- J7 k1 E

: l9 k) U  ~' C7 L9 c& M! h$ Z% f# J考時車...隨左熟練度外...
2 b, l( q+ \( P) ]; z3 g, c我覺得佢最睇既係你有冇留意周圍情況6 B2 V7 R6 A5 Z9 E' J
考既過程時,望左右時,唔好淨係得對眼左右望...- Y/ X8 M+ l7 _9 A  }+ ~3 a1 L
望倒後鏡時...最好俾個考官睇到你個頭都郁埋=,=
作者: ThomasKoon    時間: 2007-5-13 05:48 PM

我考棍波﹐2次﹐主要原因係落緊雨衰大意兼緊張.....
作者: sucker    時間: 2007-5-13 05:49 PM

我好慘..考私家車同電單車都要考3次........兩野都係棍波.........woo( T1 ?3 B4 `/ Z2 P7 h  ^& Q" z
一句講曬.....考車要扮傻仔/女...咩都要小心慢慢攪.冇錯佢tick唔死你
作者: tomken    時間: 2007-5-13 09:31 PM

考棍波好d...
* \" [2 O- ?% U5 J" y5 o. M2 L2 y有牌棍/自都開得...
作者: 蕃薯    時間: 2007-5-14 12:45 PM

棍波 一次搞點~李健考

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0