標題: 代bt兄發問問題...入黎睇下...解答下佢...~ [打印本頁]

作者: 大波仔    時間: 2007-5-15 03:50 AM     標題: 代bt兄發問問題...入黎睇下...解答下佢...~

Originally posted by bt-forum at 2007-5-14 21:20:! ^. z, u3 {) _) ^3 s, S
就係呢段時間囉, 我去到都成 4 點 8 到, d "球星" 都走哂 d, 淨返 d 唔知乜水o既男人 band, 得個嘈字。" G$ Z6 P& v" P, d+ s4 Z; k3 S7 |
5 r3 q1 g1 n% }7 U
本來想走去海邊影女, 但 d 沙灘妹隔離總有雄性動物在旁, 為免麻煩, 都係無影。
2 O$ D* S  a. r
  e: N. |3 y* L; P2 ?% V2 k, F/ ^其實o係沙灘影女.............有犯法的嗎? 呢樣就係想知 !

" [# g" U4 U5 z, R5 `. ^8 r0 j
# _6 A2 k- ?' c4 z- m& W! P
; E9 h9 `# L: F: O6 D5 c7 Y
唔知尼度探唔探討得e個話題呢~4 ^* ^( p  ?0 k. ?) u  w" j* j' O
我幫bt-forum開post發問各位專業人士...XD  
作者: 浪子    時間: 2007-5-15 09:39 AM

公眾地方影相一定冇事(如果冇人話唔比您影...)8 D" X; ?5 M7 Y$ Z
2 V& K. X# d/ k
但係如果有人話唔比您影您重影, 係咪犯法都比人XYZ左先, 咁一定有事, p2 I9 r" N1 D* _3 E
  v1 C- Q- o$ m. E" ~! t
絕招用即影即有即刻送番張比佢地, 話唔定女都溝埋
- W6 D- B  I! E- f' |9 I  y: X* p1 U+ m7 A
[ Last edited by 浪子 on 2007-5-15 at 09:40 AM ]
作者: 奪命老妖    時間: 2007-5-15 12:11 PM

用長zoom,,扮晒影風景咪得囉
作者: jimjim12    時間: 2007-5-15 08:13 PM

冇騷擾到「她」人就唔犯法,都係用長鏡偷拍啦,就算畀佢條狗公見到都走得快D
作者: d228216    時間: 2007-5-16 05:17 PM

係公共地方影相係合法, 但唔可以不正常角度去影, 否則可能比人告遊蕩罪.  正常平視係冇問題. 同埋被攝影的人或物品主人覺得造成威嚇或不安都可能犯法.

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0