標題: 蓮華生輝 VS無敵神駒 (24/05/2007 沙田銀瓶),大家點睇? [打印本頁]

作者: pig210    時間: 2007-5-20 06:20 PM     標題: 蓮華生輝 VS無敵神駒 (24/05/2007 沙田銀瓶),大家點睇?

作者: 小小康    時間: 2007-5-20 06:53 PM

Originally posted by pig210 at 2007-5-20 18:20:4 N/ C1 }$ v/ p, q2 z+ I/ Q
. y+ k/ ]5 I+ [6 t( M* D3 c- u$ D6 r4 x$ s! w! q: d9 z4 X
蓮華生輝上場識後追,而且未段二百果種爆發力,有當年Top Fit 嘅靚蝦王、電子麒麟咁犀利(靚蝦王、電子麒麟、牛精福星呢三隻馬王曾經都是自出姚本輝馬房)。不過係驚佢上場用力多過無敵神駒。如果單睇上一場佢嘅表現,雖然上場只負114磅,但蓮華生輝已證明有一班中上實力,今次雖然磅位拉近,不過個人應該可以先過無敵神駒過終點嘅。
作者: kakeidevil    時間: 2007-5-20 06:54 PM

下次開去球財球戲啱啲
作者: chrislovegill    時間: 2007-5-20 08:18 PM

到時條Q都唔知有冇30蚊......
作者: spareman4    時間: 2007-5-20 10:03 PM

Originally posted by chrislovegill at 2007-5-20 08:18 PM:
; S) C+ g0 Z/ ^% f9 F到時條Q都唔知有冇30蚊......
+ j+ K# l: Z/ R+ ~
- k# }; z# |8 s2 E4 S2 k呢條Q有20蚊都偷笑呀
作者: jimjim12    時間: 2007-5-20 10:50 PM

諗吓边隻跑第3好過啦...
作者: Ronno    時間: 2007-5-21 10:10 PM

全力支技蓮華生輝,幫我贏過三次錢. V! W8 n' J; p' M; M' b
5 T: s, d; u9 a7 `1 ^/ i7 C

+ T3 E7 |. k: x- h, }  Khttp://special.hkjc.com/banners/ch/210x120/banner_07hsbc_vs_210x120_c.gif
作者: wer    時間: 2007-5-22 04:25 PM

Originally posted by jimjim12 at 2007-5-20 22:50:
$ N1 `( V) Y" A; `. v( ^諗吓边隻跑第3好過啦...
% D. _6 X/ o2 C( D
近期大雨,查蓮華生輝
) |9 |. Z8 _5 `( L/ n. q2 m$ t同父馬在港戰績,變地場地大打折扣,22次出戰變化地中只得3次闖入三甲; 各位若再翻查一下周四同日出賽的同父馬極奇妙的海外賽績,變地場地亦發揮欠佳,所以除非蓮華生輝超兩班否則隨時三甲不入。相反,無敵神駒0 N% j+ `" K9 P6 A/ u' O( F8 R
出自,變化場地預期可以適應,因此落雨可以秤先蓬華生輝,不過睇腳法亦不似爛地特佳馬,都是小注其他馬啦
作者: y2h    時間: 2007-5-24 04:47 PM

無敵神駒大勝 完成6捷. b/ N) a* R; x/ u' ?) P

4 [* h: a. I+ y/ B( L, k8 k蓮華生輝得第4
作者: jimjim12    時間: 2007-5-24 11:58 PM

我買到無敵神駒撘心中有理位置Q
2 r# V5 Z+ b7 I5 V1 }/ P2 p- ^( o( L& }$ t+ h3 s
真係多得呀高力哥跑唔到入3甲呀
: V  n  G$ w" ]/ w! P) p8 {& m
, b' m2 N7 l2 C' o9 {4 }但係開賽前5分鈡哩條位置Q重有50倍,最後得番30倍,班幕後好狼呀~~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0