標題: 有冇見過索女跑步-? [打印本頁]

作者: altecman    時間: 2007-5-21 04:56 PM     標題: 有冇見過索女跑步-?

^^ ^^ ^^
作者: Maxson85    時間: 2007-5-21 05:00 PM

感觉话俾我知,你再系甘开甘多 post会好易濑野~
作者: head    時間: 2007-5-21 05:02 PM

Originally posted by Maxson85 at 2007-5-21 17:00:
1 J4 ^2 M# v) g; h  k$ t! u; j" s感觉话俾我知,你再系甘开甘多 post会好易濑野~
# `6 W' S/ A, l- {% i6 \/ ?' `' B3 _, m8 {0 [4 }: i" y/ u( V
係瀨硬野
作者: specificness    時間: 2007-5-21 05:13 PM

altecman 兄,我們這裡不是用這種方式儲分的。我也不算是高分人,但經驗之談,大家最歡迎的是有意義的討論和post 相。開post當然歡迎,不過最好不要這樣一句起兩句止,要有多啲內容,大家才好討論!唔係成個26fun個個都係顧住自己開啲「一句post」儲分,就好難維持落去啦!另一個途徑就是回覆囉,有意義搞野的回覆都有分加……  t5 ^: W# Y0 x& s! c+ R
+ M' D9 O$ n6 ~( \! a1 H
祝有個開心的26fun旅程!; ]: D+ {( y' H, {) Y+ q, T
  _4 {, `5 m  P3 P. E
各位管理層兄弟,altecman 兄初黎報到,如果佢唔再係咁就網開一面罷
作者: 自由神    時間: 2007-5-21 05:17 PM

Originally posted by specificness at 2007-5-21 05:13 PM:
0 D( [3 I8 E% d: o% h# ?altecman 兄,我們這裡不是用這種方式...
( a9 D9 q' S+ ~3 g0 M2 K
幫下手求情最為直接!
作者: dennis0330    時間: 2007-5-21 05:23 PM

求請都無用~, l1 s" h4 N! A5 C0 y- Q
一日之內出咁多你話合唔合理~1 @3 T7 u* {! N
新黎ge都會覺得有小小問題啦!!!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0