標題: 楊崢真係慘!!! [打印本頁]

作者: ef1234    時間: 2007-5-22 06:15 AM     標題: 楊崢真係慘!!!

啱啱系蔡瀾逛菜欄見到楊崢超索 我見過佢真人係舊年,我見到佢同佢條仔係kiss,佢條仔個樣好 唔掂!!都唔明楊崢點解揀佢?呢件事係發生係舊年既旺角UA戲院度,我記得果陣有好多人圍觀,唔知有冇人記得呢?楊崢真係慘!!!
作者: achan87    時間: 2007-5-22 10:23 AM

係唔係拍緊戲姐
作者: 自由神    時間: 2007-5-22 10:36 AM

Originally posted by ef1234 at 2007-5-22 06:15 AM:
' b! R- h8 Y2 O0 j, z* ^啱啱系蔡瀾逛菜欄見到楊崢超索 我見過...
+ e" v2 V! ]+ ^; g
如果個個美女都係配俊男............咁我咪
+ ~6 N3 b4 v2 h: v8 Q" R/ Z& R咁呢個世界就唔係講愛情就講外表啦!
作者: baatkung    時間: 2007-5-22 01:48 PM

好多人圍觀佢地Kiss???????????????
作者: supreme12    時間: 2007-5-22 03:44 PM

有相或者VIDEO就好啦```
作者: 阿感    時間: 2007-5-22 09:27 PM

Originally posted by 自由神 at  10:36 AM:
* E! N7 F( ]5 K) ^
7 A. L0 h/ \/ s. S3 E- ?如果個個美女都係配俊男............咁我咪/ [! r6 t  u4 t. [0 e
咁呢個世界就唔係講愛情就講外表啦!
  a! z- Y4 W# n% B7 a% M- o
& ?: ~5 l4 H) A! J. ]$ d% _& [1 k咁你咪要疊水o羅
作者: SCM    時間: 2007-5-22 10:46 PM

Originally posted by ef1234 at 2007-5-22 06:15 AM:3 O1 G3 ~( W8 I  \8 p6 u
啱啱系蔡瀾逛菜欄見到楊崢超索 我見過...
3 \/ o/ o6 B# k% o+ l' z
人地真心鐘意同條仔
; P- `) Y- T( F' L8 z9 x同佢拍拖kiss有咩問題
5 _; u. @7 h& u6 Z! B個樣唔靚仔又點
作者: lizard    時間: 2007-5-22 11:19 PM

楊崢否介意條仔醜樣,樓主你就有機會啦!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0