標題: 你估香港米老鼠樂園幾時會摺? [打印本頁]

作者: ASPP    時間: 2007-6-6 12:00 AM     標題: 你估香港米老鼠樂園幾時會摺?

有無人仲未去過玩? 請揮手
作者: pkbrian    時間: 2007-6-6 12:02 AM

本人被我媽拉了去一次0 x4 t& g0 o( M& a$ Y, B& t
還住過....
  L4 f1 {/ Z- F7 h1 K; K1 O: A$ x/ F) p) Q# M
感覺是...& F% t+ N  q% ^, a; ^8 E, H) X' Y% s0 a
貴.... 除此之外沒什麼感覺.......$ w9 F( r2 v. H9 @7 a
! `" \+ m% j4 a0 r5 ~" {
但我去完一次disney ) L; `& h# C. L2 Y, ^2 D+ H3 ^
我很想去一次海洋公園@@
作者: 勇勇    時間: 2007-6-6 12:14 AM

我估應該最多玩多10年,10年咩野都冇癮啦
作者: wcchan886    時間: 2007-6-6 12:26 AM

我未去過,都無打算去...
作者: mtf08420842    時間: 2007-6-6 12:29 AM

我只去過日本和法國的
作者: Jk    時間: 2007-6-6 12:40 AM

邊有咁易摺,有乜"e郁"政府自然識得貼,挽下手遲d上埋市都仲得添呀
作者: aprillulu    時間: 2007-6-6 12:46 AM

邊有咁容易摺, 果度仲有大把地可以起新遊戲, 遲d起多d新遊戲應該冇依兩年咁慘淡0既
1 I! H/ l+ @6 N1 |而且依個項目係政府力谷項目, 唔可以咁易衰0既, 好似樓上咁講, 政府到時到候就會出手救亡架啦
作者: 雷鳴仁    時間: 2007-6-6 01:31 AM

點會丫....法國o個個蝕左咁多年都唔摺....7 @6 _8 \/ I+ M) z: O4 ], {/ G
米奇老味大把錢 !!!
作者: msv    時間: 2007-6-6 03:06 AM

e+d細路冇以前咁天真XD7 r5 _- @1 Q" V+ J$ ^$ z4 U: B

作者: andresnlee    時間: 2007-6-6 08:41 AM

仲未去過,  等冬天冇咁多人至去,
作者: zsduck    時間: 2007-6-6 11:31 AM

壯士斷臂,越早越好!!!
作者: jimjim12    時間: 2007-6-6 12:18 PM

等我發咗達後可能會去一次咁大把啦...(即係冇機會去)
作者: @娛樂滿紛    時間: 2007-6-6 12:53 PM

講真我貪新鮮去左一次, 無 feel lo,
& z7 d# g3 |( M& ~- Q6 P, H$ n5 G反而去海羊公園, 仲開心. 有一個家的感覺。
作者: loklok117    時間: 2007-6-6 09:43 PM

Originally posted by pkbrian at 2007-6-6 00:02:
4 j9 g" s! }% Q6 |本人被我媽拉了去一次5 A% F  E, L+ `$ O
還住過....
4 ]$ R8 F' f/ k$ A
. o- G: S7 g; n, k! N感覺是...
, N2 B4 [$ U3 @. m' f' u0 H貴.... 除此之外沒什麼感覺.......
, {. O* I1 p6 T- \4 G0 i
! B1 G2 }3 {- r7 O& l  |* v5 t+ s但我去完一次disney : u1 a0 N  ]6 U0 w3 W
我很想去一次海洋公園@@
- a% x- g$ k# F# j

, B* x. J) `2 K6 n4 Sme2
* n" A% ~# s, p/ _- K我就係一個實例
) ^* e5 i7 P3 x* M# R8 X5 F9 O3 V我去過一次,無野玩,勁悶
+ |+ s2 `  I0 `" L好多野根本都未完善
4 c# c5 i) q. }9 t! l好多空置既地方都無使用. U1 M5 k( {, W# p4 D
好似一個未起好既公園一樣
4 j! S4 J3 s: W5 c6 b8 C三個鍾唔夠我已經走左
# S: Q! N" G+ r1 ~  H; @我屋企人重話留到八點睇放煙花+
作者: 奇    時間: 2007-6-6 10:17 PM

我摺佢都未摺
作者: 自由神    時間: 2007-6-6 10:19 PM

我去過日本果個,無去過香港呢個。
# o, c% r* h& h" y" {) \9 r& b我覺得都係差無幾。
5 _( k0 ]2 Y! [! q; X要再去就去美國果D超大既!
作者: rfky    時間: 2007-6-7 02:35 PM

而家一路擴展緊6 F+ }5 y) v6 J+ B# t
話唔定會改觀呢
作者: head    時間: 2007-6-7 02:47 PM

我覺得 昴平360會摺先喎
作者: yuri    時間: 2007-6-7 05:10 PM

我諗佢唔會摺 係香港就算唔係賺得多都賺少
作者: 蕃薯    時間: 2007-6-8 01:08 AM

我一次都未去過,仲有就係一次都唔想去5 b! ~! {/ O! @' {0 S: I: P

2 Y8 Z- s% ~: H2 _1 |  c( C: `講完
作者: 金富力士    時間: 2007-6-9 08:59 AM

Originally posted by 蕃薯 at 2007-6-8 01:08 AM:: y% m$ Q0 Q4 x  E: K! U
我一次都未去過,仲有就係一次都唔想去
  v* p2 F# I+ F2 d% B: B" a/ P1 V: m: |+ y
講完
4 K2 r6 j: k, @2 Q+16 }3 Q4 K# ~- L& X2 K
依家D人唔會咁易做老親
: m- Y7 _) u8 h& M: R. l5 |
作者: steve123456    時間: 2007-6-12 07:44 AM

我諗到世界末日佢都唔會執...因為太多0靚仔同自由行
作者: suntan    時間: 2007-6-17 12:14 PM

老實講, 我而家都未去過, 亦都無諗住去, 反而海洋公園就有去過.
作者: iknow    時間: 2007-6-17 02:21 PM

我都會對ocenan park興趣大好多...! I: B5 O8 l% {9 r$ l; ^) F+ y8 f

: Y' ?! |8 w/ U迪士尼...有人請我咪去lo...! l1 Q2 k* X; \# T

0 X; [! f0 `, u佢應該摺得快過ocean park...
作者: mhkk    時間: 2007-6-17 11:44 PM

Originally posted by ASPP at 2007-6-6 12:00 AM:
! e5 t2 @' v  N1 C8 h( r! {) _有無人仲未去過玩? 請揮手
0 Z# P" X7 a5 C% Y, ?1 _9 B+ ?' J$ f
/ o. B& ?4 F/ q+ v2 Z6 V未去過玩都呃左我3k幾
作者: GTOGTO    時間: 2007-6-18 04:05 PM

都未回本,點會無啦啦摺=_=* p5 Y- q8 `& y- k6 T# B6 i
佢帶旺左海洋公園o者
5 D7 H, O, s0 R1 L唔係無人去
6 `' j" d2 Q- `% ^* a& f2 R: a因為仲係好細,所以無乜人去
' n0 C4 ]2 K% B: X, |8 F1 s- J個個都教o的自由人去海洋公園,所以海洋公園旺過迪迪

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0