標題: 大家今日諗住點過?? [打印本頁]

作者: 無奈    時間: 2007-6-17 04:34 PM     標題: 大家今日諗住點過??

今日係父親節..作為獨仔既我... ~- o, w& x; J" H" c* p
都好想為我老豆慶祝一下..
: N! g2 O# D3 g但係佢日日都要返工..完全冇一日係放假..$ p. s' u. }4 ^' B+ r5 K9 J" B
我就覺得佢真係好辛苦..  W1 V6 C. Z' ?
所以..我諗住今晚同佢食番餐飯..
& `5 S/ R) _5 V# s* F我覺得..其實我地日日都要好好咁對我地既父母..
/ ^& b7 ^9 w+ F5 Z1 U畢竟..佢地都養育我成十幾年..
! J0 R& `2 J$ R4 f- M' X8 X* M" w" n$ K6 j! ]* ^
唔知咁多位..諗住點呢??
作者: Pluto2007    時間: 2007-6-17 04:48 PM

想做就去做啦!而家唔係咁多後生仔好似你咁識諗,好好地和你父母享受一日吧(當然好似你話齋日日都要好好咁對我地既父母......),不過要係外面食飯就要早的搵位啦!我老豆唔係我身邊,不過今日都打左個長途電話比佢,同佢傾左幾句。
作者: 自由神    時間: 2007-6-17 04:51 PM

我今朝一早就請左老豆同老母出去飲茶!
作者: FRANCISE    時間: 2007-6-17 05:02 PM

從前善話未願接受) C+ X2 B. O! V6 X. C1 f
  從來不懂關心與否  b4 C6 H6 ^1 R4 I: V2 p
  內心總是埋怨  束縛我自由! I$ U8 a- `9 T# }; G- m
/ z+ x+ `5 j# b2 R- N
  原來路上盡是缺口
. f9 P- y+ ?. @, |$ I  原來不知天高地厚. J& t9 [5 D) e. W; R) P
  父親總是無怨  驅趕了逆流 5 R  V7 y: J  j, V& [5 f7 W

X. a: d/ l1 @' B$ X  但願現在又可將一切懷舊
2 F9 Z$ A% x$ r" Q, v2 K  昨日愛意我已看透: [& ?" c" l' u- f& D
  然而報答永遠未夠
0 O6 z- j. `. H" ~: b$ ~
2 U: R+ h$ T- c: w  為我奉獻  沒有盡頭4 j! x/ B+ {8 n) b
  如何艱辛不管以後
- P7 u  t& q, k- H& k% A2 A8 s  為我奉獻  沒有盡頭
7 \: p! i0 D  s' {7 y* V. T  悠然笑說樂與悲憂
3 J" {4 G4 x6 n9 @8 R: x; Z3 D  為我奉獻  沒有盡頭
/ n; V# J7 ]( H. h7 Y$ q  遙遙分開都不會漏3 [0 N0 v) z5 X, A
  為我奉獻  沒有盡頭4 b! \2 u6 G1 g: c- m: [
  如何報答就算一生  都不休
; S4 K: d( b9 \8 {' ?' {% ~3 u0 F  j% z
  為何叛逆未願退後7 @' R  L7 L. H  E, l1 j7 z
  為何偏激只想遠走. {8 W  o/ P3 x$ H! l# ~
  誤解總是無意  增添了悶愁

作者: 自由神    時間: 2007-6-17 05:22 PM

Originally posted by FRANCISE at 2007-6-17 05:02 PM:, R7 H  l6 w, _& y, d4 Q$ w
  從前善話未願接受
. g8 D, p! s% M2 n ...
/ S" H7 K6 Q7 @8 {% _  ?* c報答一生0 y# ?* G1 i' W. k, Z: |  I, p3 f3 o
家駒做back up
作者: 勇勇    時間: 2007-6-17 06:49 PM

嘻嘻!!我轉頭就會同我天牌去酒樓食一餐勁!食完返屋企睇西甲!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0