標題: 飲大了亂講了 [打印本頁]

作者: 24062    時間: 2007-7-2 12:28 AM     標題: 飲大了亂講了

雖然十年變化好大,
: Y! ]" P( `- y' ?! F" R但多謝你的關心: v+ x; ]6 q5 x% t4 Y
昨天只是有感而發,
2 t: Q9 V  M* C0 g0 Z亦不是要你表達.1 F5 a, D( e2 A9 ?# u/ ]
/ p# [' z& F7 H! ~: J9 s% t
今早收了你的長途電話, THANKS6 D, C3 i+ @. M8 H
我昨天只是發神經才叫你說句話. . g* o7 _- }* e4 t% b: F* j0 {$ _
7 t7 _8 R$ @. j
不知是否我飲大了, 可能致電比"前人"
  A6 p9 x: i. F9 W不知是否說了什麼東西, 我真的一點印象也沒有.  ]- o6 R: y$ e$ O1 j* q' H
但前人郤SEND E-MAIL, 並說會比錢.2 s/ \6 r$ p4 I- ^" L* p) I
4 `1 G7 z# ^) @# j: C' G
真的擔心, 是否我講了什麼, 我並非是同他說的.6 q6 k7 W/ b6 Y
也不是有心的..
/ u% i' P8 O8 _, x' |. P: R/ R
; _' V5 \+ I6 a9 X3 p我只是掛住它及發生了一些較嚴重問,; ?" t3 m! w# _( G6 I; f
所以我在此引你, 你快再msn我,
  v1 m3 _5 I* V" d/ G我今晚沒飲酒, 我報告要傾呀
作者: kakeidevil    時間: 2007-7-2 01:12 AM

呢位老兄你尋人呀?...
作者: tztch    時間: 2007-7-2 07:44 AM

老兄,言诗啊,! X  ^& T' Z! w6 _+ {
多练练,以后哪来泡MM是不错的.加油~~~~~
作者: sas    時間: 2007-7-2 09:58 PM

無野呀師父你
6 T: R6 @  T. X' z你當呢度你留言版呀?
1 ^1 m$ E! W( G. i8 u9 v定登報尋人啓事呀?
作者: head    時間: 2007-7-2 10:03 PM

你個FD都係EF會員啞~~~  唔係做乜係度留言
作者: 24062    時間: 2007-7-3 01:31 AM

Sorry, 我三日前被人偷左電話,: _# n+ ]# l; }- c
個腦壞左, 攞去整, 暫借舊notebook用,2 N  D+ k$ L/ J
無左fd 的電話, 又add佢唔到,' }* i  O; M/ z( O# s$ a
先出此法, 佢係ef會員, 會久久看嗎./ y4 j* ^5 |6 X6 W& `
我咪放係吹水版, 以為影響得最少囉,
$ P1 R3 Q2 o- i# s  x/ _* rsorry呀

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0