標題: 死啦...我唔見左部電話呀.... [打印本頁]

作者: cheery    時間: 2007-7-11 08:37 PM     標題: 死啦...我唔見左部電話呀....

死啦...我唔見左部電話呀....點算好呀?
% G' m9 l$ \, ~; M: B# u入面d野好緊要架
4 Z8 m" s# x; }2 |) E2 H& G+ q入面仲有d違禁品tim...比人見到點算好呀
6 ^& v( M8 u3 Q3 v
- f2 u2 o+ h& w$ f. \如果我較左密碼鎖,佢會開唔到d乜?
作者: iamkaka    時間: 2007-7-11 08:38 PM

等住o係呢度or各大forum見到自己部機d野啦- -"
作者: cheery    時間: 2007-7-11 08:43 PM

好彩入面冇d咩三級野啫~~~~
作者: 費事高    時間: 2007-7-11 09:04 PM

Originally posted by cheery at 2007-7-11 08:43 PM:0 Z9 j: M" T7 _
好彩入面冇d咩三級野啫~~~~
8 I5 D- G  r) ]- r0 m" q
/ n/ C, \5 p$ `- \( [, x- _5 l
就算有三級野,都無問題(除非係戀童..........咁就大鑊喇)咁可唔可以講下有乜野違禁品呢?! Q  a- q& R! L/ q
& T# K  d& w' Y2 V; U, `
你係咪"蔡琪俊"先
作者: mcsimon0574    時間: 2007-7-11 09:07 PM

咁你有沒寫低個機number ?
$ g/ m( [% \8 |姐係*#06#見到果個....
) i: ^5 |8 o  e) Q1 H/ `你可以去報警先嫁...話比佢地知依個bumber先
作者: Maxson85    時間: 2007-7-11 09:39 PM

入面有无其他 yoyo d 短片啊?
2 v2 V. l8 _/ V! A: G有少少幸灾乐祸添。。。唔好意思吖~
5 n( z% b  z! H) z4 i, d6 I希望你揾得番部手机喇。。。虽然机会微左 d。。。
作者: autod    時間: 2007-7-11 09:43 PM

Originally posted by cheery at 2007-7-11 08:37 PM:6 f0 z6 _8 f: ~& d
死啦...我唔見左部電話呀....點算好呀?
! m, v- O+ a) `# ]& ]% t' }入面d野好緊要架* X" j9 P' z' Y* _' g0 C; O
入面仲有d違禁品tim...比人見到點算好呀
- c4 ?* U% Y. A, G
& g' o/ B$ k# J* ^0 w如果我較左密碼鎖,佢會開唔到d乜?
! z/ ^! j4 I; Z* E記唔記得邊度唔見?如果係地鐵火車果D可以試下打電話或者去番個站度問下.! T( N- b  `( r* M
有冇試過打番去自己電話度?唔掂就CUT左張卡佢先啦,以免俾人玩.
; h' f& ]% C4 N! S如果係冇品人執左,見要密碼一般都唔會理,就咁轉手賣左佢賺幾百蚊....
作者: 費事高    時間: 2007-7-11 09:54 PM

Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-11 09:07 PM:: y2 H. W6 g& m/ M  e
咁你有沒寫低個機number ?
& x% Q. u) m$ R; m姐係*#06#見到果個....  m# A1 s, I7 |5 [" ]( O
你可以去報警先嫁...話比佢地知依個bumber先
$ h% y- J& c0 ~' x! z0 C( ?3 t! i6 y& D
8 T/ Q4 N: X7 y# @, h, L3 {5 ^- N點報警呀都話有違禁品囉,摶拉咩
作者: cheery    時間: 2007-7-11 10:55 PM

未至於違禁到拉人
作者: kuru    時間: 2007-7-12 12:38 AM

通常都係比人賣左多, 跟住就運左返上去
( x8 V" e7 r% S" S2 e  W2 Q$ X或者上深圳搵下既機會大過你報案都未定~
作者: specificness    時間: 2007-7-12 12:58 AM

唔見電話搵返既機會真係好微好微,我唔見過三次電話,無一次搵得返,都係轉個頭返去就已經無左,電話都比人熄埋。所以不要抱任何期望勒………7 t, Z2 Q1 h3 C' ^
  D6 I* P) e. M3 Q) ]
反而自己就幫你執過起碼三次電話,次次都做好心比返人,有時真係嘆一句好心無好報……不過話返轉頭,執左人地既野,就據為己有,實在良心受責,唔做好心可能仲無好報。所以計落都係做好心著數。
作者: autod    時間: 2007-7-12 03:25 AM

Originally posted by specificness at 2007-7-12 12:58 AM:
) V$ i  C  E5 J& v8 Z唔見電話搵返既機會真係好微好微,我...
$ `2 _$ J' b3 n
自己問心無愧
作者: yuri    時間: 2007-7-12 04:14 AM

睇來你都好大機會買定個新電話了...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0