標題: 大家身邊既女性係咪咁既人......... [打印本頁]

作者: SCM    時間: 2007-7-16 09:12 PM     標題: 大家身邊既女性係咪咁既人.........

唔知叫唔叫妒忌心重la; [1 p8 v2 B. G8 r7 y
成日見到一d幾靚女既明星% [6 O9 C6 w' b1 @$ d3 M
都一定會批評一下既& e+ N+ ~% {1 l4 d
特別係一d以賣身材,賣電眼為主既明星2 f, G- f; |% f6 a# j! m2 [  x
佢地個人衰唔衰一回事
: t$ P/ H1 M- f總之有d姿色就會講3講4+ C3 g7 h; L5 w% c0 e+ o$ H
就好似大部分男仔鐘意既陳法拉咁
" Z0 _0 I/ i1 u! x1 j我d女性親戚 以長輩為主# h' G, e$ |1 o6 A% E$ a
無一個鐘意佢 成日批評咁- u3 z8 X# @, X! _

5 ?% h8 A7 v8 o6 w我想問大家身邊既女性係咪咁既人.........
9 E8 |, |& B/ [+ C/ q1 L  S+ L7 _* u$ ~
亦都想問下女會員 你地身邊既男性又係咪成日咁睇d男明星ga???
作者: gn00987333    時間: 2007-7-16 09:16 PM

我身邊冇一個女性係咁
作者: SCM    時間: 2007-7-16 09:19 PM

Originally posted by gn00987333 at 2007-7-16 09:16 PM:
+ C9 p/ s, z1 i; ?- c2 j我身邊冇一個女性係咁
" z" l% r+ M5 `: L4 ~- C9 d我身邊只有少部分女同學唔係咁ja
作者: xylitol25    時間: 2007-7-16 09:21 PM

我係女既,但我都鐘意法拉喎
作者: QuiGonJinn    時間: 2007-7-16 09:25 PM

以我一個女性嘅眼光,1 s: t) j+ o0 r) Y& h" `
法拉都係吾掂
作者: SCM    時間: 2007-7-16 09:26 PM

Originally posted by xylitol25 at 2007-7-16 09:21 PM:5 `* |( w& e4 ]( ]/ }# N) ^7 j. c2 u8 i  X
我係女既,但我都鐘意法拉喎
9 L# o  Q0 Q# q3 A3 c& E8 i+ m; h你鐘意佢咩5 M+ z- E: i1 ?

3 V& M1 k* B8 }, W' U8 v
- d( Y% H9 m+ N, I# T我唔係唔鐘意佢 不過我想知女仔係點樣欣賞呢d女明星姐???
+ c, L. |: L4 |" P因為我身邊真係冇咩女性鐘意法拉
作者: 朗尼囡    時間: 2007-7-16 09:45 PM

我就真係唔多鍾意佢啦....
: W" t/ v0 }& D1 u$ u5 ?原因無他,香港依舊深受傳統中國文化影響,$ }! \3 c! Z9 k6 j/ T
比較保守,對於嗰d有幾分姿色,又賣弄身材嘅女星,- ~1 g$ i! O& G9 b6 u: t* C) C
當然唔多鍾意啦!!8 F2 {. o8 U0 [& W; l4 u) b: _- G
相反,同樣華姐出身嘅廖碧兒,鐘嘉欣咁,
& ^8 k& n/ M, A- ^( I都比較受女性長輩歡迎!!!!
作者: SCM    時間: 2007-7-16 09:50 PM

Originally posted by 朗尼囡 at 2007-7-16 09:45 PM:$ P0 k2 s2 e/ c4 Z3 S
我就真係唔多鍾意佢啦....
/ T2 ~- l0 r2 _! q; v' h原因無他,...
1 l* |( I# Q% x* _/ {+ E我識既人like鐘嘉欣8 s" z$ q2 o1 E2 X
- b+ D' V: v9 O4 N! X
but勁憎廖碧兒
7 @: I. j" v  z. Q  G7 C* i6 D, s$ r7 Q  q$ r/ _; P7 ?
坦白講我自己就兩個都覺得ok! K/ m/ p  R; h( R5 M9 G
一個鐘意樣
6 ]( D# ?" p. K' H一個鐘意身材同演技' z5 k' h7 i! y1 Z. D
而且欣賞佢地學講中文都好努力
# b' }: j# Z6 `/ H; F6 F+ h9 X$ q9 Z  c9 t7 a; a  S! s: z
[ Last edited by SCM on 2007-7-16 at 09:52 PM ]
作者: sazabi75    時間: 2007-7-16 11:58 PM

都幾認同樓主, 由其係睇港姐既時候..有時我真係唔知係佢地要求過高定係D港姐真係唔掂囉..
作者: xylitol25    時間: 2007-7-17 01:54 AM

法拉都好努力丫,同埋樣都幾靚笑得又甜,同埋有好身材"side"出黎都好健康既感覺。
- Y6 V9 b/ Q& A( x" s佢近排係him果個少少曲髮造型唔錯
作者: SCM    時間: 2007-7-17 06:55 PM

Originally posted by xylitol25 at 2007-7-17 01:54 AM:2 A0 f; L5 B- a% `# h
法拉都好努力丫,同埋樣都幾靚笑得又甜,同埋有好身材"side"出黎都好健康既感覺。
+ u7 v! ]" ]8 J3 l3 a* L; N  \佢近排係him果個少少曲髮造型唔錯
) _8 L. z! H; E5 x9 V- X6 u0 {
我都覺我佢係露得健康
& _! G$ r2 A# ~/ g點到即止3 B6 Y0 y" V& |4 L2 o2 L3 A0 v5 ?& z  z
唔太過份嗰種la
作者: ryoman    時間: 2007-7-17 09:34 PM

多數係那些屋村的師奶平日沒事做才會講啊!
作者: 038886    時間: 2007-7-18 11:51 PM

係..我家姐都係咁..城日話人個樣唔好..好煩

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0