標題: 大家覺得港姐冠車點,有咩睇法呀 [打印本頁]

作者: Legendrick    時間: 2007-7-26 05:55 AM     標題: 大家覺得港姐冠車點,有咩睇法呀

我覺得好大機會係造馬.. 同埋我覺得香港小姐代表香港 冇理由咁兒嬉
作者: shehboy    時間: 2007-7-26 08:21 PM

Originally posted by Legendrick at 2007-7-26 05:55 AM:; X) d- q9 T8 z6 X: ~
我覺得好大機會係造馬.. 同埋我覺得香港小姐代表香港 冇理由咁兒嬉
& C# \; V8 I3 h, v0 p2 N* t, G: q4 h! U- U
, K' C2 t! t4 i2 N& @1 }# n
香港小姐代表香港, 只係無線自己話, 從來無官方機構/人員承認.  X- z' C3 d( v4 `
香港小姐唔係代表香港, 只係代表無線.. C% ^) G9 u! t' \9 B
正如亞洲小姐只係代表亞洲電視, 唔通叫亞洲小姐就係代表亞洲咩 !
作者: pakhotang    時間: 2007-7-27 07:48 PM

你話陳嘉容- -"?
. J  ^3 D7 ~; d$ W我覺得佢成隻豬咁- -
作者: iknow    時間: 2007-7-27 09:06 PM

Originally posted by pakhotang at 2007-7-27 07:48 PM:: S6 o/ M# }7 C: U; u' ]% C5 o# }
你話陳嘉容- -"?
* l# V5 n/ l6 k  I: q; p: Q* L我覺得佢成隻豬咁- -
5 ~: x8 C1 t# Z/ q: x  j! J
關陳嘉容咩野事...
作者: him1113    時間: 2007-7-28 01:50 AM

Originally posted by iknow at 2007-7-27 09:06 PM:
& f) k) y4 G% g- C/ n
- d, i& {, e7 _9 t關陳嘉容咩野事...
+ j4 w9 B$ d& x3 m條友似copy回覆多2 A0 Y3 s# \+ C9 [6 q
可能岩岩覆完關陳嘉容ge野
作者: 你個嘴好臭    時間: 2007-7-28 07:08 PM

戈個張嘉兒都唔令GE~~~
作者: trunks    時間: 2007-7-28 08:01 PM

有咩點睇呀.... 直情離譜到無眼睇.... $ v9 t& A% w, ]
你當係一個普通show睇就無問題啦.....2 U5 j6 C6 v: k. O$ e
) Z/ y" j- f  W  @7 |
[ Last edited by trunks on 2007-7-28 at 08:04 PM ]
作者: 呀俊    時間: 2007-7-28 11:42 PM

簡直就係一個笑話
作者: yuri    時間: 2007-7-29 05:05 AM

今屆個冠軍認真麻麻地... 無言中...
作者: 藍熊    時間: 2007-7-31 10:21 AM

今屆呢個冠軍? 叫佢去讀地理農務系啦! 個樣平凡至此居然可以做冠軍, 無線真係唔知做乜春, 選美一年比一年差, 認受性越來越低, 既然係咁不如攪個扒女選舉啦笨!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0